skijanje BANSKO —265 €

BANSKO -265 €

10.01 – 18.01.2019.

08.02 – 17.02.2019

HOTEL”CASA CARINA” SA 4*  -7 POLUPANSIONA (doručak + večera )                                                                .  
BANSKO je najbolji ski centar u regionu sa stazama do 2600 mnv, koji pruza odličan komfor  , nalazi se iznad Banskog – gradića sa vrhunskim i veoma jeftinim vanpansionskim provodom. Idealano mjesto za skijanje i bordanje, i za vrhunske skijaše i za početnike (ski instruktor ide sa nama). Mjesto gdje se odrzava poznati svjetski kup sa odličnim lifrovima I ski   stazama na oko 70 km, koje su povezane i omogućavaju prelazak sa jedne na drugu. Najduza staza je 17 km. Za početnike tu su bebi liftovi , tanjirača I pokretne stepenice.

HOTEL Casa Karina svježe renoviran ,sa posebno povoljnim uslovima za porodice sa djecom do 12 godina.  sa spa centrom, a poslije dana provedenog na snijegu sauna i bazen su najpotrebniji .Ovaj hotel pruža daleko najbolji odnos kvalitet /cijena, sa hranom su gosti više nego zadovoljni, a posebno je bitno što je u centru gdje su svi kafici I restorani  I što vam ne treba prevoz do gondole i možete da budete na stazi prije nego krenu da dolaze skijaši iz udaljenih hotela. A kad želite u večernji izlazak svi najbolji lokali su u blizu (ovo je jako bitno, jer kada ste u udaljenom hotelu puno novca potrošite na taxi).

1 DAN. 10 Januar/ 8 februar  Okupljanje grupe  …Polazak u 23h. , noćna voznja preko Albanije i Makedonije sa kraćim pauzama za odmor….

2.DAN . 11januar – / 9 februar  Dolazak u Bansko u ranim poslijepodnevnim satima i smještaj u hotel   Casa Karina 4* https://bansko-casakarina.com/en . Hotel se nalazi na odličnoj lokaciji na 100 m od glavne ski gondola . Slobodno vrijeme za odmor .Informativni sastanak za dogovor oko organizacije za vrijeme boravka grupe  u Banskom ( info o školi skijanja , iznajmljivanja opreme , ski pass-a …Večera . Noćenje .

Image result for bansko bulgaria

3 /4 / 5 DAN ,12,13,14 .Januar/ 10,11,12. februar –Dani za  odlično urađenim stazama za skijanje i  i uživanje ( mogućnost organizovanih časova za skijanje sa licenciranim instruktorima ) . Usluga na bazi polupansiona , I mogućnost korišćenja wellness I spa centra .Večera . Noćenje

Related image

Image result for bansko bulgaria

6.DAN 15. januar / 13 februar SOFIJA – Doručak, Slobodan dan za skijanje ili fakultatini izlet za Sofiju .Obilazak glavnog I najvećeg grada  Bugarske (Crkva Svete Sofije , Crleksandra Nevskog , Ruska crkva , Rotonda, Crkva Svete Nedelje , Sobranje ,,,,,)slobodno vrijeme za šetnju i bilazak….do povratka za Bansko . Večera . Noćenje .

Image result for sofija bugarska  zimi

7 / 8 DAN .16,17. Januar / 14,15 februar .Doručak .Još dva dana uživanja na predivnim  ski stazama individualno ili sa licenciranim instruktorom . Usluga na bazi polupansiona , I mogućnost korišćenja wellness I spa centra .Večera . Noćenje

Image result for bansko ski
9.DAN 18.januar / 16 februar .Doručak .  pakovanje i odjava iz hotela. Sve to završavamo do 10h , polaza  za Crnu Goru . Dolazak u Podgoricu u kasnim večernjim casovima.

U cijenu  je uključeno:
-prevoz na navedenim relacijama autobusom visoke turisticke klase
-7 noćenja na bazi polupansiona u (1/2 i 1/3 sobe),  hotel Casa Karina 4 *       https://bansko-casakarina.com/en   ( 100 m od ski gondole)
-korišćenje sadržaja hotela /spa i wellness centra (zatvoreni bazen, sauna, teretana)
-pratilac i instructor skijanja koji je svo vrijeme sa grupom

-Organizacioni I drugi troskovi

U cijenu aranžmana nije uključeno:

-fakultativni izlet za Sofiju (20 € )
-međunarodno putno i izdravstveno osiguranje sa skijaškim rizikom (možete ga uzeti preko agencije)
– ski pass  35€ dnevno  ( cijena je ista po danu bez obzira kupili jedan ili 7 dana );

– za djecu do 7 g-0,5 € dnevno a od 7-12g-cijena je 15 € dnevno ) za đake I studente ostavruje se popust uz Indeks .

-troskovi škole skijanja 100 € po osobi

-doplata za  1/1 sobu je 95 € za svo vrijeme boravka

-popust za djecu: -do 4 g-gratis , od 4-12g –  popust je 70 € (cijena 195€)

CIJENA Na raspolaganju su nam dvokrevetne sobe, jednosobni i dvosobni apartmani. Apartmani su namijenjeni porodicama (roditelji sa djecom) i njih imamo manje od dvokrevetnih soba pa ako želite da idete sa djecom i treba vam apartman, onda se prijavite što prije!
Minimalni iznos za prvu ratu je 75€ po osobi.
Posljednja rata za januarski termin se mora uplatiti do 30. decembra 2019., a za februarski do 20.01.2019.
Ako želite da budete sami u sobi doplata je 95 €.
Za odraslu osobu u pomoćnom ležaju cijena je niža i iznosi 250€

Način plaćanja:
-mogućnost plaćanja na 4 rate, s tim sto je potrebno uplatiti prilikom prijave 75 €, a poslednju ratu do 30. Decembra za januarski polazak , a do 20 januara za febrauarski polazak .

Za ovo putovane važe opšti uslovi putovanja turističke agencije PLANETTOURS ME