PARIZ -360 €

PARIZ -360€

  1. –15.10.2019.(5 dana /4 noćenja)

1.dan11.10.2019  PODGORICA -PARIZ  Sasztanak putnika sat vremena prije leta , let za Pariz u 07:00h. Po slijetanju na aerodrom transfer do hotela uz panoramsko razgledanje grada u pratnji stručnog vodiča i to :Trijumfalna kapija, Jelisejska polja, Opera, Trg Vendom sa čuvenim hotelom Ric, Luvr,Invalidi, Trokadero...Nakon obilaska odlazak do hotela, smještaj i slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. Mogućnost fakultativnog odlaska na večernje krstarenje rijekom Senom gdje se pred Vama smjenjuju najljepši mostovi Pariza. Noćenje.

Related image

Related image

2.dan 12.10.PARIZ Doručak. Odlazak u razgledanje grada: Montmartr, crkva Sakr Ker, Pigal, trg Tert…  Zatim obilazak katedrale Notr Dam, Latinskečetvrti… Slobodno poslijepodne za individualne aktivnosti. Noćenje.

Related image

3.dan 13.10. PARIZ Doručak. Mogućnost odlaska do Ajfelovog tornja ( ulaznice se kupuju na licu mjesta individualno).U popodnevnim satima mogućnost fakultativne posjete muzeju Luvr gdje ćete vidjeti najčuvenija umjetnička djela: Mona Liza, Nika sa Samotrake, Miloska Venera…Noćenje.

Related image

Image result for pariz slike

4.dan PARIZ Doručak.Nakon doručka fakultativni odlazak u zabavni park –Diznilend,cjelodnevni boravak u parku sa posjetom Kući straha, Piratskom naselju…Tu su i čuveni rolokousteri: Indiana Jones, Space Mountain…Povratak u hotel u večernjim časovima. Mogućnost večernjeg odlaska u jedan od najčuvenijih kabarea na svijetu Mulen Ruž. Noćenje.

Image result for diznilend pariz slike

5.dan PARIZ –PODGORICA Doručak. Nakon doručka slobodno vrijeme do polaska grupe iz hotela na aerodrom. Let iz Pariza po redu letjenja u 13:40 h i dolazak u Podgoricu u 16:05h.

 

Smještaj je obezbijeđen u standardnim dvokrevetnim sobama.

Organičen broj trokrevetnih soba i to samo za dvije odrasle osobe i jedno dijete do 12 godina

Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi: 145.00€

POPUSTI ZA DJECU: 2 –11.99godina u pratnji dvije odrasle osobe ( 1. dijete 30% )

 

U cijenu putovanja je uračunato: Prevoz avionom Podgorica-Pariz-Podgorica, transferi aerodrom-hotel-aerodrom,  ( 23 kg kargo prtljag + 8 kg ručni ) smještaj u ½ sobama u hotelu sa 3* na bazi 4 BB (samoposluživanje), panoramsko razgledanje grada sa lokalnim vodičem, usluge vodiča i troškovi organizacije putovanja.

U cijenu putovanja nije uračunato: Avio-takse 149 €, plaćaju se u agenciji,fakultativni izleti i troškovi ulaznica za lokalitete koji se posjećuju, međunarodno putno osiguranje (5 €), osiguranje od otkaza putovanja.

*Organizator putovanja zadržavapravo da u slučaju promene cijene prevoza promeni i cijenu aranžmana , kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 20).

*Konačan iznos avionskih taksi podložan je promjeni i utvrđuje se najkasnije 48 sati prije putovanja.

*Za realizaciju fakultativnog izleta potrebno je najmanje 15 učesnika.Cijene fakultativnih izleta objavljene u programu važe ako se za iste prijavi 15 i više učesnika. Ukoliko je broj putnika manji, izlet se može organizovati, ali po nešto višoj cijeni.

 

NAČINI PLAĆANJA: -avans od najmanje 40% od ukupne cijene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana prije polaska na put ili na 6,8,12 rata preko Hipotekarne banke

Za ovaj aranžman važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Planettours ME