MAJORKA-ljeto -765€ sa taksama

           MAJORKA-ljeto -765€ sa taksama

          8 dana   /18.07.2019.-25.07.2019.

 Majorka-dragulj Mediterana , najveće špansko ostrvo iz Balearskog arhipelaga, U jednoj priči, koja zasigurno na najbolji način odslikava svu njegovu ljepotu, kaže se „da ako u Sredozemlju postoji raj, onda je to ostrvo Majorka a njegova prijestonica Palma je dragulj u kruni“. Majorka ima mediteransku klimu, božanstvenu prirodu i prelijepe plaže, opčinila je na milione turista iz cijelog svijeta. Danas ovo ostrvo, nestvarne ljepote, posjećuje više od 20 miliona gostiju sa svih kontinenata. Na Balearima ljeto provode i članovi španske kraljevske porodice. Na Majorki je uživao i Frederik Šopen, takođe i Žorž Sand, a luksuzne vile i apartmane danas posjeduju Ketrin Zita-Džons, Majk Daglas, Klaudija Šifer, Filipe Gonzales, Boris Beker, Mihael Šumaher, Rafael Nadal.….  

 

1.dan PODGORICA- BARSELONA- PALMA DE MAJORKA Sastanak putnika na šalteru Fly Montenegro u 11:00h Let za Palma de Majorku/via Barselona u 13:45.Slijetanje u Barselonu u 16:10 h. Nastavak leta za Palma de Majorku u 20:15 h .Dolazak u 21:10 h.Transfer do hotela ‘’Roc Linda***’’.Noćenje.

Related image

Related image

2-7 dan MAJORKA Doručak.Tokom boravka na Majorci imaćete fakultativne izlete  koji nijesu obavezni  (OBILAZAK GLAVNOG GRADA MAJORKE; ZMAJEVA PEĆINA, BISERI I NAJLEPŠA PLAŽA ;. BRODSKA KARTA ZA IBICU; ALKUDIJA STARI GRAD, ZALIV ALKUDIJE I PLAYA DE MURO; KRSTARENJE U PRAVCU SUNCA PORT ANDRAČ, KAMP DE MAR, DRAGONERA I SANTA PONSA;

Image result for zmajeva pecina mallorca

Related image

Image result for alcudia mallorca

Image result for stari grad mallorca

Image result for stari grad mallorca

Image result for playa de muro mallorca

*Preporučujemo obilazak i uživanje u zabavi koju nude akvaparkovi Majorke. Tri velika akvaparka: Aquacity, Aqualand i Western Park spadaju u jedne od najvećih u Evropi i omiljena su atrakcija kako za djecu tako i za odrasle. Na raspolaganju su brojne zanimljivosti, tobogani, vodeni zabavni programi.
Informacije o izletima dobijate od predstavnika agencije na licu mjesta.  Noćenje

Related image

Related image

Image result for western water park mallorca

  1. dan PALMA DE MAJORKA- BARSELONA – PODGORICA Doručak (piknik). Transfer do aerodroma i let za Podgoricu ( via Barselona ) u 7:00 h. Dolazak u Podgoricu u 13:20 h.

 

U cijenu putovanja je uračunato:

Prevoz avionom na relaciji Podgorica – Majorka – Podgorica ( via Barselona), transferi  aerodrom-hotel-aerodrom, smještaj u dvokrevetnim sobama u hotelu sa 3* na bazi 7 noćenja sa doručkom (samoposluživanje), usluge predstavnika agencije  i troškovi organizacije putovanja. Avio-takse . Ručni prtljag 10 kg  dimenzije 55 x 40 x 25, kofer do 20 kg.

U cijenu putovanja nije uračunato:

*fakultativni izleti i posjete, međunarodno putno osiguranje (10 €), osiguranje od otkaza putovanja.

    

*Doplata za jednokrevetnu sobu—135€

*Popust za treću odraslu osobu i za dijete od 2 do 11.99 godina (u sobi sa dvije odrasle osobe) je 80€. Dijete koristi treći pomoćni ležaj u sobi sa dvije odrasle osobe isto kao i treća odrasla osoba.

  • Jednokrevetne i dvokrevetne sobe sa pomoćnim ležajem za tri odrasle osobe su na upit.

 

NAČINI PLAĆANJA:

– gotovinski – avans od najmanje 40% od ukupne cijene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana prije polaska na put.

– kreditom na 12 rata preko Hipotekarne  banake (koje kupac  na osnovu Ugovora o putovanju/predračuna direktno završava  sa bankom).

 

 

Hotel ROC LINDA 3***      www.roc-hotels.com

Položaj: Nalazi se na 8 km od Palme i svega 4 km od aerodroma. Velika i dobro uređena plaža se nalazi na 250 m od hotela.
Sadržaj: Gostima su na raspolaganju bazen na otvorenom sa ograđenim dijelom za djecu, internet kafe, teniski teren (uz doplatu), rent-a-car, animacija za djecu, restoran u kome se obroci služe po principu „švedskog stola“.
Smeštaj: Ima 189 soba, sve su sa balkonom, SAT TV, klimom, kupatilom, telefonom, sefom (uz doplatu).
Maksimalni broj osoba u sobi: 2 odrasle i 1 dijete ili 3 odrasle osobe (kreveti: dva standardna + pomoćni).
Usluga: Noćenje sa doručkom po principu švedskog stola.

 

  • Za državljane Crne Gore nije potrebna viza za ovo putovanje već važeći biometrijski pasoš. Putnici koji imaju strani pasoš, u obavezi su da se sami raspitaju o eventualnom viznom režimu. Svi putnici su obavezni da poštuju važeće zakonske carinske propise za iznošenje deviza iz zemlje.
  • Na letovima Norvegian airlines-a potrebno je prilikom uplate dostaviti kopiju pasoša .
  • Hrana i piće na letovima se dodatno naplaćuju.
  • Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promjene cijene prevoza promeni i cijenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 20).
  • Konačan iznos avionskih taksi podložan je promjeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati prije započinjanja putovanja.
  • Molimo putnike da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja agencije  Planettours Me.
  • Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

 

 

 

Za ovaj aranžman važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Planettours Me

  • licenca Ministarstva Turizma Crne Gore broj