LOS ANĐELES i LAS VEGAS -1799€

NOVA  GODINA 2020

LOS ANĐELES i LAS VEGAS -1799€

    11 dana /9 noćenja  (28.12.2019 – 07.01.2020.)

 

LOS ANĐELES:  „Grad anđela“ smješten na širokom prostoru u južnoj Kaliforniji, okružen je prostranim planinama, dubokim dolinama, šumama, pustinjama i moćnim plavetnilom Tihog okeana. Saznajte zašto je toliko slavnih ličnosti odlučilo smjestiti svoje prebivalište baš u ovaj dio Kalifornije. Hollywood, svjetska fabrika filma i zabave, sinonim je za slavu. Njegova neodoljiva magija privlači milione posjetilaca u Los Anđelesu, sa željom da barem nakratko budu dio tog glamura. Prošetajte Hollywood bulevarom, Sunset Stripom i glamuroznim Rodeo Driveom, poznatom po brojnim umjetničkim galerijama i elegantnim trgovinama gdje kupuju slavni. Provedite dan na plaži – na Venice Beach-u možete posmatrati mlade i stare dok voze rolere, a na plaži Malibu surfere. U Universal filmskim studijima možete otkriti kako se stvara filmska magija. U blizini se smjestio i Disneyland, „najsretnije mjesto na svijetu“, gdje možete potražiti izgubljeno dijete u sebi.

LAS VEGAS: „kockarski raj“ i prijestonica zabave očekuje vas u glamuroznom ruhu! Blještave kockarnice, atraktivne predstave i događanja, porodične atrakcije, prekrasni golf tereni, vrhunski restorani i butici, samo su dio onoga čime Las Vegas privlači one željne uzbuđenja i avanture. Od svjetski poznatog Stripa, preko pješačke zone Downtowna s mnoštvom neonskih reklama i poznate ulice Fremont, Las Vegas nudi nezaboravan odmor i, s pravom, nosi titulu svjetske prijestonice zabave. Iako ga popularno zovu „Grad grijeha“, ne brinite – jer What happens in Vegas – stays in Vegas!

1.Dan .28.12. PODGORICA – PARIZ – LOS ANĐELES Polazak grupe sa aerodroma u Podgorici u 11:40h za Pariz.  Dolazak u Pariz u 14:20h. Nakon završenih graničnih formalnosti ukrcaj na let za Los Anđeles koji je predviđen u 18:10h. Dolazak na aerodrom u Los Anđelesu u 21:10h po lokalnom vremenu. Transfer do hotela. Smještaj  u hotelu Double Tree by Hilton 4*. Noćenje.

Image result for los angeles california

2.Dan 29.12.  LOS ANĐELES -Dan predviđen za obilazak „Grada Anđela“ u pratnji vodiča i to: Beverly Hills, Belle Air, Rodeo Drive, Hollywood, Šetalište zvijezda gdje su otisci stopala i dlanova poznatih svjetskih glumaca, Kineski teatar, Dolby teatar – nekadašnji Kodak teatar, Sunset bulevar… Večernji fakultativni odlazak na utakmicu NBA lige u Stejpls centar ( LA Lakers – Dallas Mavericks ). Na putu do Stejpls centra vidjećete Olvera ulicu – najstariji dio Los Anđelesa, zatim Meksički market, Volt Dizni koncertnu dvoranu koju je dizajnirao Frenk Geri, proći ćemo pored Gradske skupštine i zgrade policije Los Anđelesa koja će Vas podsjetiti na scene iz brojnih popularnih filmova – Supermen, Nemoguća misija i drugi… Nakon utakmice povratak u hotel. Noćenje.

Image result for BEVERLY HILLS Los angeles

Image result for hollywood los angeles

Image result for rodeo drive los angeles

3.Dan 30.12.  LOS ANĐELES – SAN DIJEGO   Dan predviđen za cjelodnevni fakultativni izlet do San Dijega – jednog od najljepših gradova Kalifornije u kojem se nalaze najveći vodeni kompleks posvećen morskom svijetu – Sea World kao i jedan od najljepših Zoloških vrtova na svijetu. Takođe vidjećete gradsko jezgro, zatim Balboa park, preći preko mosta Koronado na istoimeno ostrvo… U poslijepodnevnim časovima povratak u Los Anđeles. Noćenje.       

  Image result for san diego city

4.Dan 31.12.  LOS ANĐELES Dan predviđen za posjetu Univerzal studiju. Fakultativni obilazak jednog od najčuvenijih filmskih studija na svijetu – Universal Studio, gdje ćete otkriti tajne snimanja filmova. Preporučujemo popodnevno uživanje na promenadi u Santa Monici, mondenskom mjestu i jednom od bisera Kalifornije. U večernjim časovima preporučujemo neka od mjesta za doček Nove godine, kao što su brod Queen Mary (www.queenmary.com), Gladstones restoran u Malibu-u, The Basement tavern u Santa Monici… Doček Nove Godine. Noćenje.

Image result for universal studio los angeles

Image result for NOVA GODINA U los angelesU

5.Dan 01.01.LOS ANĐELES Dan predviđen za posjetu nekom od zabavnih parkova: Disneyland ili Knott’s Berry Farm ili nekom od brojnih shopping centara ( Citadel outlets, Camarillo premium outlets…) Noćenje

Image result for disneyland los angeles

6.Dan 02.01.  LOS ANĐELES – LAS VEGAS U jutarnjim satima polazak ka Las Vegasu – gradu kocke, grijeha i provoda za odrasle. Po dolasku u Las Vegas predviđen je smještaj u hotel  MGM Grand 4* . Las Vegas je nastao tek 1905. godine, a zvanje grada je dobio 1911. Najpoznatija ulica u gradu danas je Las Vegas bulevar, poznatiji kao „Strip“, dug 6,4 km. U ovoj ulici se nalazi najveći broj kazina, hotela, diskoteka i restorana. Las Vegas je postao grad gdje vrhunski svjetski kuvari otvaraju svoje restorane: Joel Robuchon u MGM-u, Sirio Maccioni u Le Cirque u Bellagiu, Andre Rochat u Alize at the Palms… Noćenje.

Image result for LAS VEGAS

Image result for las vegas bulevard

7.Dan 03.01.LAS VEGAS – KOLORADO KANJON Preporučujemo fakultativni cjelodnevni izlet do Kanjona rijeke Kolorado,  jednog od Sedam svjetskih čuda i jedan od najdubljih kanjona na svijetu. Ekskurzija obuhvata i obilazak Huverove brane koja je proglašena za jedno od pet najvećih dostignuća u oblasti građevine u 20. tom vijeku. Obilazak kanjona Kolorado obuhvata i mogućnost helikopterske vožnje do korita same rijeke kao i šetnju po Grand canyon Skywalk-konstrukciji lociranoj na skoro 1500m  iznad kanjona sa koje se pruža najljepši pogled na kanjon.Povratak u hotel u poslijepodnevnim časovima. Noćenje.

Image result for kolorado kanjon      Image result for kolorado kanjon

Image result for kolorado kanjon

8 Dan 04.01.LAS VEGAS – KALIKO Dan predviđen za individualne aktivnosti i šoping. Mogućnost fakultativnog izleta za Kaliko – Grad duhova gdje ćete moći vidjeti kako je izgledao jedan rudarski gradić krajem 19. vijeka sa autentičnim ambijentom poput onog iz kaubojskih filmova. U samom Vegasu preporučujemo da posjetite neki mjuzikl šou ili cirkusku predstavu (Jersey Boys ili Cirque de Soleil ) koji se održavaju  u brojnim hotelskim dvoranama. U večernjim satima preporučujemo odlazak na koncert Paule Abdul u hotelu Flamingo. Noćenje.

Image result for las vegas city

9 Dan 05.01.LAS VEGAS Slobodan dan za individualne aktivnosti i šoping. Noćenje.

Image result for LAS VEGAS ŠOPING

  1. Dan 06.01.LAS VEGAS – LOS ANĐELES – PARIZ Napuštanje hotela i transfer do aerodroma u Los Anđelesu. Čekiranje i let za Pariz koji je predviđen u 15:25h.

 

  1. dan 07.01.PARIZ – PODGORICA… dolazak u Pariz u 11:15h po lokalnom vremenu. Let za Podgoricu u 14:00h sa slijetanjem na aerodrom u Podgorici u 16:20h

 

 

 U cijenu putovanja je uračunato:Avio prevoz  Podgorica – Los Anđeles – Podgorica (Via Pariz), bus transfer Los Anđeles – Las Vegas – Los Anđeles, transfer aerodrom  hotel-aerodrom , 5 noćenja u Los Anđelesu, 4 noćenja u Las Vegasu, troškovi organizovanja i vođenja putovanja.

 

U cijenu putovanja nije uračunato: Avio-takse 305 €, fakultativni izleti, troškovi pribavljanja viza (agencija popunjava formular za vizu), međunarodno putno osiguranje, kao i osiguranje od otkaza aranžmana koje se preporučuje.

 

*Doplata za  jednokrevetnu sobu…720 €

 

 

NAČINI PLAĆANJA:

  • avans 40% od ukupne cijene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana prije polaska na put.
  • Kreditiranjem preko Hipotekarne banakae(koje kupac aranžmana na osnovu predračuna ugovara direktno sa bankom).

 

 

NAPOMENA: Dvokrevetne sobe sa pomoćnim ležajem ne preporučujemo za tri odrasle osobe, jer treći krevet ne odgovara standardnoj veličini i vrši se na upit. Treća odrasla osoba ne ostvaruje popust na dodatnom ležaju.

 

VAŽNA NAPOMENA: Dozvoljena težina prtljaga na letovima je do 23kg, a za ručni do 7kg. Za svaki kg prekoračenja vrši se doplata na licu mjesta.

 

 

 

 

 

 

VAŽNE NAPOMENE:

  • Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana prije puta.
  • Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predviđenih programom, podložan je promjeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promjenom radnog vremena na lokalitetima za vrijeme praznika, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom i slično).
  • Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promjene cijene prevoza promijeni i cijenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 15 putnika).
  • Konačan iznos avionskih taksi podložan je promjeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati pre započinjanja putovanja.
  • Uz ovaj program i cjenovnik važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije KonTiki Travel d.o.o.
  • Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

 

 

Za ovaj aranžman važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije PLANETTOURS ME

            Licenca Ministarstva Turizma Crne Gore broj 92 .