***K R F*** ljeto od 280 €

K R F-od 280 €

9 DANA – 7 NOĆI,

POLASCI: 12.Jul, 26.Jul, 02.Avgust, 09.Avgust, 16.Avgust

KRF – Jedno ostrvo mora zaista biti miljenik prirode, da bi izgledalo kao Krf. Možda je to jedino objašnjenje za toliku ljepotu, bujnu vegetaciju, prelijepe pješčane plaže, tirkizno plavo more… Istorija je gradu Krfu podarila dvije tvrđave, stari grad sa divnim palatama, Crkvu Sv. Spiridona iz XVI vijeka, prostrani trg Spianadu sa palatom Liston… Istorijska i kulturna bogatstva podsjećaju na sve civilazacije koje su ostrvom protutnjale kroz vjekove i ostavile svoj pečat…

Od strane putnika ocijenjeno je kao najbolji izbor za ljetovanje, u odnosu na uloženi novac. Svi putnici su bili zadovoljni, ali uvjek nastojimo da podignemo dostignuti nivo usluge. Tako će ove godine našim putnicima biti organizovani odlasci na neke nove i prelijepe plaže, a imaćete organizovan i veoma kvalitetan noćni provod.

1.dan – PODGORICA Okupljanje grupe I polazak  u 20:30h. Putovanje autobusom visoke turističke klase preko Božaj, Skadra, Drača, Đirokastra… Noćna vožnja sa kraćim pauzama…

2.dan – KRF  Dolazak na granični prelaz Kakavia u ranim jutarnjim časovima. Nastavak putovanja do luke Igumenica. Ukrcavanje na feribot, plovidba do ostrva Krf (1h 45 min). Po dolasku na ostrvo, panoramski obilazak starog grada: Nova tvrđava, centralni gradski trg SpianadaStara tvrđava – najočuvanija vizantijska tvrđava u Grčkoj, kompleks Liston – centar društvenog života na Krfu, Enozis – spomenik ujedinjenju Jonskih ostrva sa Grčkom, Palata Sv Georgija i Mihaila – najljepši ostatak britanske vladavine ostrvom. Obilazak crkve Svetog Spiridona – zaštitnika ostrva. Smještaj u hotelu Arion 3* (check in oko 13:00h) Slobodno vrijeme za odmor, kupanje na plaži Royal Baths Mon Repo. Noćenje.

Image result for krf  grad

3.dan – PALEOKASTRICA Doručak. Organizovan cjelodnevni izlet na Paleokastricu, na sjeverozapdnoj obali ostrva. Uživajte u kupanju u najprozirnijoj vodi na cijelom ostrvu, obilasku manastira Paleokastrica, ili vožnji brodićem do skrivenih pećina i čudesne plaže Paradise beach. Povratak u hotel u večernjim časovima. Slobodno vrijeme. Noćenje.

Related image

4.dan – AQUALAND Doručak. Organizovan fakultativni izlet u Aqualand, jedan od najvećih vodenih zabavnih parkova u Grčkoj. Očekuje Vas uzbudljiva, relaksirajuća i nezaboravna avantura u brojnim toboganima i bazenima za djecu i odrasle. Povratak u hotel u večernjim časovima. Noćenje.

Image result for aqualand corfu

5.dan – SRPSKA KUĆA – KANONI – plaža GLIFADA Doručak. Organizovan obilazak Srpske kuće, muzeja posvećenog stradanju srpske vojske tokom Prvog svjetskog rata. Povratak u hotel, sa usputnim obilaskom vidikovca Kanoni, sa koga se pruža pogled na manastir Panagia Vlaherna i legendarno ostvro Pontikonisi, koje prema legendi predstavlja okamenjeni Odisejev brod. U poslijepodnevnim časovima, organizovan odlazak na plažu Glifada. Slobodno vrijeme za kupanje. Povratak u hotel u večernjim časovima. Noćenje.

Image result for kanoni corfu

Related image

6.dan – SIDARI Doručak. Organizovan fakultativni izlet do Sidarija na sjeveru ostrva, najneobičnijeg dijela Krfa, poznatog po spektakularnim pješčanim hridima, i lokalnoj legendi o “kanalu ljubavi”. Slobodno vrijeme za kupanje. Povratak u hotel u večernjim časovima. Noćenje.

Related image

Image result for krstarenje corfu

7.dan – Krstarenje istočnom obalom Doručak. Organizovano fakultativno krstarenje istočnom obalom ostrva. Na ovom izletu, očekuje Vas plovidba pored najljepših plaža istočne obale, BarbatiNisakiKalamiKuloura, kupanje u egzotičnim uvalama nedostupnim sa kopna, ručak na plaži, i slobodno vrijeme u Kasiopiju. Povratak u hotel u večernjim časovima. Noćenje.

Image result for barbati corfu beach

8.dan – KRF  Doručak. Slobodan dan iskoristite za kupanje, individualne obilaske brojnih znamenitosti u starom gradu, odlazak na ostrvo Vido… Noćenje.

Image result for vido island corfu

9.dan KRF – IGUMENICA – PODGORICA Doručak. Napuštanje hotela. Ukrcavanje na feribot, plovidba do Igumenice. Nastavak putovanja preko Janjine, Đirokastra, Drača, Skadra… Putovanje sa kraćim pauzama za odmor. Dolazak u Podgoricu u kasnim večernjim satima .

 

CIJENA ARANŽMANA: 

TERMIN: 12.07. – 20.07. – 280€

TERMIN: 26.07. – 03.08. – 310€

TERMIN: 02.08. – 10.08. – 310€

TERMIN: 09.08. – 17.08. – 310€

TERMIN: 16.08. – 24.08. – 310€

 

POPUSTI ZA DJECU:  – do 5 godina na zajedničkom ležaju-gratis ;– od 5 do 12 godina 20% 

Doplata za 1/1 sobu – 70€

Cijena aranžmana obuhvata:

prevoz turističkim autobusom (klima, audio i video oprema) na navedenim relacijama

smeštaj u hotelu ARION 3 * na bazi 7 noćenja sa doručkom (švedski sto) arioncorfu.gr

karte za feribot Igumenica – Krf – Igumenica

obilazak starog grada sa stručnim vodičem

izlet Kanoni i organizovani odlazak na plažu Glifada

cjelodnevni izlet – Paleokastrica – La Grotta bar

organizovan obilazak muzeja Srpska kuća

turističko vođstvo puta, organizacioni i drugi troškovi

 

Cijena aranžmana NE obuhvata:

međunarodno zdravstveno osiguranje ( 10 €) – obezbjeđuje agencija

fakultativne izlete i ulaznice za muzeje

obavezne boravišne takse (od 01.01.2018.), plaćaju se na recepciji hotela (1.5€ po osobi po danu boravka

 

Mogucnost placanja na rate u dogovoru sa agencijom ili uz kreditni aranzman sa bankom

Uz ovaj program vaze Opsti uslovi putovanja Planettours Me    

Aranzman ce se realizovati uz 35 prijavljenih učesnika putovanja 

 

HOTEL ARION – nalazi se na 10-ak minuta šetnje od starog grada, i na svega nekoliko koraka od plaže Anemomilos. Nedavno je renoviran, a zbog svoje idealne pozicije, visokog standarda usluga i gostoprimstva, smatra se jednim od najboljih hotela na Krfu. Sve sobe su klimatizovane, imaju direktnu telefonsku liniju, frižider, sef, kablovsku TV i WI-FI. Gosti hotela imaju i besplatan ulaz na plažu Royal beach Mon Repo, koja se nalazi na svega 60 metara od hotela Arion.

 

 KORISNE INFORMACIJE I OPŠTE NAPOMENE ZA PUTOVANJE

Lokalno vrijeme, 1 sat naprijed u odnosu na vrijeme u Crnoj Gori.

Temperatura. U julu i avgustu prosječne dnevne temperature su oko 34°C

Telefon. Mreže 069,068 i 067 imaju roming.

Molimo putnike da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja koji su sastavni dio ovog programa. Za realizaciju putovanja potrebno je 35 putnika,