***BEČ i BRATISLAVA*** 159 €

BEČ  I  BRATISLAVA-159€

OBILAZAK,VAŠAR i SHOPPING U PANDORFU  (04-08.decembar.2019 )

ZA REZERVACIJE DO 10 oktobra, nakon tog datuma cijena je 175€

 

ČUVENI BOŽIĆNI VAŠAR (CHRISTKINDLMARKET) se održava već tri stotine godina ispred gradske kuće Rathaus ali i na različitim lokacijama u gradu okićenom najljepšim ukrasima i bajkovito osvetljenom. Na trgovima se postavljaju brojne tezge sa tradicionalnim suvenirima i poklonima. Vašar je i prilika da probate čuvene specijalitete u Beču I Bratislavi  i lokalna vina ali i da doživite prazničnu atmosferu carskog grada. Više informacija o vašaru na: www.christkindlmarkt.at

 

1.DAN. 04 decembar PODGORICA-BEČ  Polazak grupe iz Podgorice sa parkinga hotela Podgorica u 17h. Vožnja turističkim autobusom preko Hrvatske i Slovenije sa pauzama,granične formalnosti,odmor grupe.

2.DAN 05. decembar BEČ  Dolazak u Beč u  podnevnim satima. Smjestaj u hotel 3*. Kraca pauza za odmor. Odlazak u obilazak grada s vodicem: :Karlsplatz i Karlskirche, zgrada Musikverein u kojoj se održava tradicionalni koncert Bečke filharmonije, Secession, Naturhistoriches Museum, Kunsthistoriches Museum, Museum Quarter, veliki kružni bulevar Ringstrasse sa Parlamentom, Burgtheatrom, Rathaus, Votivkirche. Šetnja kroz Heldenplatz i Hofburg do Stephansplatz i Stephansdom…... Slobodno vrijeme za  šetnju  i  šoping

Image result for viena

Image result for musikverein de viena

Related image

Image result for rathaus vienna

šoping ulica Maruija Hilferštrase ) i degustaciju božićnih proizvoda na predivnim vašar pijacama  (obavezno probajte čuvenu kobasicu sa pivom )…povratak u hotel. Noćenje.

Image result for Å¡oping ulica marija hilferstrabe

3.DAN .06 decembar BEČ-BRATISLAVA-OUTLET ‘’PANDORF ’’ Doručak. Slobodan dan za  šetnju, obilazak   i  šoping ( najpoznatija  šoping ulica Maruija Hilferštrase ) i degustaciju božićnih proizvoda na predivnim vašar pijacama  (obavezno probajte čuvenu kobasicu sa pivom, kuvano vino sa cimetom i vanilom… predivne poslastice uz božićne pjesme i melodije koje emituju čuveni božićni štandovi i kućice na gradskim trgovima.  )…  uzivajte u pretpraznicnoj atmosferi kojom u ovo doba odisu ulice ovog carskog grada… Nekoliko Bozicnih pijaca se nalazi u gradu u ovom periodu: CHRISTLKINDLMARKET ispred Gradske kuće’’ RATHAUSPLATS’’ ,trg heroja Heldenplatz’’, Bozićno selo na trgu Marije Terezije ,stara Bečka bozićna pijaca u ulici Freyung u samom centru Beča, održava još od 1772. Godine ,zimska pijaca kod Pratera ……..

Image result for bozicni vasar u beču

Related image

  ili fakultativni izlet za Bratislavu  (voznja oko 1 h ) Odlazak u obilazak grada s vodicem: razgledanja prestonice Slovačke (Bratislavska tvrdjava, katedrala Sv.Martina, Mihajlska kapija, Slovačko pozorište, Hlavne Namjesti…). Slobodno vreme za šetnju i  obilazak do 16 h   kada je predviđen Povratak u Beč  svraćanje  u  Outlet ‘’Pandorf’’ ( 3 sata )  Voznja  do Beča u večernjim satima  Noćenje. …( za realizaciju izleta potrebno je najmane 40 osoba )

Image result for bratislava

Image result for bratislava tvrđava

Image result for parndorf soping centar

4.DAN 07.decembar BEČ- Schönbrunn  Doručak .)…. Napuštanje hotela. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti ili fakutativni obilazak čuvenog dvorca Schönbrunn. Razgledanje na daleko poznatih parkova ovoga dvorca, vidikovca Glorijete, soba Franca Jozefa I i Marije Terezije. Povratak u centar grada. Slobodno vrijeme za razgledanje ovog prelijepog grada, uz mogucnost odlaska do zabavnog parka Prater. Sastanak putnika u dogovoreno vrijeme (oko 20:00h), polazak za Crnu Goru. Noćna vožnja sa kratkim pauzama…

Image result for dvorac Å¡onbrun

5.DAN.08 decembar Dolazak u Podgoricu u podnevnim satima .

 

U CIJENU JE UKLJUČENO:

 • Prevoz turističkim autobusom
 • 2 noćenje sa doručkom u hotelu 3* u Beču
 • Obilazak Beča sa vodičem
 • Sve putarine, takse, parkinzi
 • Pratilac-vodič tokom  putovanja

 

U CIJENU NIJE UKLJUČENO:

 • Fakultatib+vni izlet za Bratislavu i tržni centar ‘’Pandorf’’ ( oko 15 € ,zavismo od broja prijavljenih)
 • Putno zdravstveno osoguranje (7€)

 

Način plaćanja:

 • 50€  avans se plaća prilikom rezervacije. Ostatak iznosa na rate …najkasnije 10 dana pred putovanje
 • Plaćanje na 6, 9 ili 12 mjesečnih rata preko Hipotekarne  Banke –ili  na 6 rata  PREMIUM  KARTICAMA
 • Plaćanje na mjesečne rate bez odlaska u banku, za rane prijave

 

                         Organizator putovanja je turisticka agencija PLANETTOURSME

                        Licenca br.82 Ministarstva turizma

 

 

NAPOMENA:
Za ovo putovanje potreban je novi, biometrijski pasoš.

 • Aranžman će se realizovati sa 45 .putnika .
  • Molimo Vas da prije prijavljivanja pročitate Opšte Uslove putovanja organizatora putovanja. ( Agencija nije u mogućnosti vratiti novac putniku, ukoliko putnik otkaže svoje putovanje na 7 dana prije putovanja iz organizacijskih razloga ).

*Organizator putovanja zadržava pravo promjena pojedinih sadržaja u programu.

*Fakultativni izleti nijesu obavezni dio programa. Termini fakultativnih izleta su promjenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.

*Za sve informacije date usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost.

*Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i viziranja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.

*Putnik će prihvatiti sjedište koje mu agencija dodijeli. Agencija određuje raspored sjedenja, mjesto polaska, mjesta za pauze i njihovu dužinu. Uplatom aranžmana, putnik prihvata sve gore navedeno, bez prava na prigovor i žalbu.

*Putnik nema pravo da traži smještaj u hotel, odnosno sobu prije 14:00 časova na dan dolaska, a dužan je da napusti hotel, odnosno sobu u 10:00 časova na dan odlaska.

*Putnik je dužan da poštuje kućni red objekta u kome je smješten i lično odgovara za eventualnu štetu koja je nanešena na objektu, sobi, apartmanu za vrijeme njegovog boravka u istom.

*Jednokrevetne i dvokrevetne sobe sa pomoćnim ležajem za tri odrasle osobe su na upit.

*U slučaju nedovoljnog broja putnika za relizaciju aranžmana, krajnji rok za obaveštenje o otkazu aranžmana je 7 dana prije polaska.

*Ko želi uzeti dodatni kofer (čekirani prtljag) do 20 kg, dužan je to uraditi uz doplatu u agenciji najkasnije do pet dana pred let ( na aerodromu je skuplje )

AGENCIJA NIJE ODGOVORNA ZA EVENTUALNE PROMJENE SATNICE LETOVA

PUTNIK JE OBAVEZAN DA PROVJERI DUZINU VAZENJA PUTNIH ISPRAVA I INFORMISE SE O VIZNOM REZIMU ZEMLJE U KOJU PUTUJE

AGENCIJA NIJE ODGOVORNA ZA VALIDNOST PUTNIH ISPRAVA PUTNIKA