***B A R S E L O N A*** 449 € sa svim taksama

BARSELONA U OKTOBRU-449€ SA SVIM TAKSAMA
GRUPNI ARANZMAN /  13.10.-17.10.2019

                                              za prijave do 1. Avgusta

 1. DAN / 13.10.2019. / PODGORICA – BARSELONA /Okupljanje grupe kod info šaltera na aerodromu u Podgorici u 12:35h. Polijetanje za Barelonu je u 14:35h. Slijetanje u Barseloni u 17:00 h. Nakon izlaska sa aerodroma predviđen je panoramski razgled grada sa vodičem: Plaza Catalunya, La Rambla, Catedrala, Plaza Real, Colombov spomenik… Smještaj u hotel. Noćenje.

Related image

 1. 2. DAN / 14.10.2019. / BARSELONA /Doručak. Nakon doručka slijedi obilazak Barselone u pratnji vodiča: stadion Nou Camp, brdo Monjuic – na kojem se nalazi Olimpiski prsten, Olimpijski stadion, vidikovac Mirador, Port Olimic, Paseo de Gracia gdje se nalaze fascinantne Gaudijeve kuće Casa Batlo i Casa Mila, Sagrada Familia – arhitekta Fransesk de Paula del Viljar je počeo gradnju 1882. godine. Nakon njegove smrti je radove nastavio Antonio Gaudi, tada mladi arhitekta. Sve prvobitne planove je promijenio. Posvetio je čak 40 godina svog života tom projektu i nije ga završio. Vidjećemo i staro gradsko jezgro Gotska četvrt – većina građevina u toj četvrti je izgrađena u srednjem vijeku, ali se u njoj može naći i ne mali broj građevina koje datiraju još iz vremena Rimljana – Catedrala, zgrada Opštine… Slobodno vrijeme u centru grada. Mogućnost posjete Akvarijumu. Odlazak do Boqueria-e (najljepša i najstarija pijaca u Španiji) Povratak u hotel metroom. Uveče zajednički odlazak metroom do plaza Espanya. Individualni povratak. Noćenje.
 2. Related image

Image result for barcelona casa mila

 1. 3. DAN / 15.10.2019. / BARSELONA /Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili fakultativni izlet za Guelj, Ciutadelu i etno selo “Pueblo Espanol”. Odlazak do parka Ciutadella. Postoji nekoliko statua u parku, a najviše se po svojoj veličini ističu ogromni kameni mamut i metalna mačka. U sjevernom uglu parka nalazi se impozantna fontana La Cascada (Kaskada), izgrađena za Univerzalnu izložbu 1888. godine. Baroknu konstrukciju dizajnirao je Žozep Fontsere i prošlo je šest godina do njenog završetka. Arhitekti je asistirao Antonio Gaudi, koji je u to vrijeme još bio student. Potom odlazak do etno sela i posjeta muzeju na otvorenom. Selo je nastalo 30-ih godina XX vijeka kao izložba koja je trebalo da objedini i prikaže osnovne karakteristike i raznolikost arhitekture sela u Španiji. Sadrži zdanja tipična za mnogobrojne španske provincije. Povratak metroom u hotel. Slobodno vrijeme. Noćenje.
 2. Related image
 3. Image result for park guelj barselona
  4. DAN / 16.10.2019. / BARSELONA /Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili odlazak na cjelodnevni fakultativni izlet za Đironu i Figeras: Vožnja autobusom za Đironu, grad koji se nalazi na sjevero – istoku, u blizini granice sa Francuskom. Obilazak grada: šetnja starim jezgrom grada, obilazak stare jevrejske četvri (najočuvanije jevrejske četvrti u Evropi), gotske katedrale…Slobodno vrijeme. Nastavak putovanja do Figerasa i posjeta ekscentričnom Teatru -muzeju Salvadora Dalija. Figeras se nalazi oko 150 km sjeverno od Barselone. Muzej Salvadora Dalija smješten je u njegovoj porodičnoj palati, a izložbu, koja je kompilacija umjetnikovih radova iz raznih perioda, postavio je sam maestro. Povratak u Barselonu. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. Predlog za veče Flamenco show. Noćenje.
 4. Image result for girona barcelona
 5. DAN / 17.10.2019. / BARSELONA  – PODGORICA /Doručak. Nakon doručka napuštanje hotela i transfer do aerodroma (oko 08:30h). Let za Podgoricu je predviđen u 10:55 h. Slijetanje u Podgoricu u 13:20h

 

CIJENA UKLJUCUJE :
• Avionska karta na relaciji Podgorica – Barselona – Podgorica

 • Aerodromske takse
  • 4 noćenja sa doruckom u hotelu sa 3* u centru Barselone , u ½ i 1/3 sobama
  • Transferi  aerodrom-hotel-aerodrom
  • Usluge vodica tokom cijelog putovanja
  •rucni prtljag

  CIJENA NE UKLJUČUJE :
  • Fakultativni izleti I ulaznice za muzeje:
  • Putničko osiguranje 5€ ( moze se uzeti u agenciji )
  • Kargo prtljag od 23kg
  •lokalne takse ,placaju se na recepciji hotela

Napomene :
-Za realizaciju ovog putovanja je potrebno minimum 25 osoba
-Za realizaciju fakultativnih izleta je potrebno minimum 15 osoba. Placanje se vrsi u agenciji najkasnije 7 dana pred put

NAPOMENE:

 • Smještaj je obezbijeđen u standardnim dvokrevetnim sobama. Organičen broj trokrevetnih soba i to samo za dvije odrasle osobe i jedno dijete do 12 godina ,. Jednokrevetne sobe se rade na upit;
 • Aviokompanija određuje nasumično raspored mjesta putnika na letu.
 • Validnost pasoša za ovo putovanje mora biti najmanje 3 mjeseca od završetka putovanja.
 • Organizator putovanja zadržava pravo promjena pojedinih sadržaja u programu.
  – Provjeriti 2 dana prije putovanja tačno vrijeme i mjesto polaska.
  – Fakultativni izleti nijesu obavezni dio programa. Termini fakultativnih izleta su promjenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.
  – Za sve informacije date usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost.
  – Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i viziranja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
  – Svi putnici dužni su da se sami upoznaju sa propisanim pravilima ponašanja zemalja u koje putuju
  – U prevoznim sredstvima je najstrožije zabranjeno pušenje  i  konzumiranje opojnih sredstava. Svaki putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili ometa vozače i pratioca u poslu, biće odmah isključen sa putovanja I sva odgovornost prelazi na njega bez prava zalbe i povracaja novca.