***SARANDA-( Krf, Butrint, Đirokastro i Drač) -109€

( Krf ,Butrint,Đirokastro i Drač )

  11—15.07.2019

 

 1. dan 11.07.2019 PODGORICA-SARANDA Polazak grupe ispred hotela Podgorica  u 23:30h. Voznja preko Skadra, Draca uz krace pauze za odmor putnika i granicne formalnosti
 1. dan 12.07.SARANDA –BUTRINT Planirani dolazak u Sarandu u jutarnjim satima , upoznavanje sa poznatim ljetovalštem na jugu Albanije koje je  jedno od najlepših ljetovališta na Jonskom moru, pretežno nastanjeno stanovništvom grčkog porijekla. Ime Saranda na grčkom znači četrdeset, što simbolizuje četrdeset mučenika u Sevasteji, stradalih 320. godine kada je počelo gonjenje Hrišćana u vrijeme rimskog cara Licijana. Smjestaj u hotel 3* oko 12 h  . Slobodno vrijeme za odmor-kupanje  do 17h .kada je planiran  – fakultativni odlazak u grad Butrint / obilazak ovog arheoloskog nalazista. U vecernjim casovima povratak u hotel. Slobodno vrijeme za šetnu i večeru u neki od predivnih restorana . Nocenje.

Related image

Related image

 1. dan 13.07.SARANDA –KRF Dorucak. Slobodno vrijeme za kupanje na plazi  ili fakultativni odlazak na Krf, u jutarnjim satima (polazak ispred hotela u 09:00h), voznja brodom -hidrogliserom ….Obilazak grada sa vodičem ,slobodno vrijeme do povratka sa Krfa  u 18:30 h….Nocenje.
 1. Related image

Related image

Image result for krf grad

4.dan.14.07.SARANDA Doručak . Slobodno vrijeme za setnju i  kupanje ….( odlazak  na čuvenu plažu ‘’Ksamil’’ sa prozirno plavom i bistom vodom )  …Noćenje

Image result for ksamil beach

 

 1. dan 15.07.2019 SARANDA –DRAČ Dorucak. Odjava iz hotela.  Polazak  za Podgoricu   preko Drača …Svraćanje u Drač ,pauza  3 sata za odmor i šoping .. Nastavljamo voznju …… Dolazak u Podgoricu u vecernjim satima .

Related image

 

U cijenu je ukljucen:

–autobusli prevoz turisticke  klase

–3 nocenja sa doruckom u hotelu 3*

–vodic tokom čitavog putovanja

– pratilac iz agencije

 

U cijenu nijesu ukljuceni– fakultaivni izleti :Butrint ( 10 € sa ulaznicom i vodičem  ), –Krf  45€(cjelodnevni izlet …karta za brod  + bus prevoz  do Luke , plaža Ksamil (10 € ), medjunarodno putno zdravstveno osiguranje (5€)

NAČIN PLAĆANJA:
– mogućnost plaćanja na 3 rate, I rata  prilikom prijave 50 €, a zadnju ratu 7 dana prije putovanja .
– mogućnost plaćanja na 6,9,12 rata kreditiranjem kod banaka.

Uz ovaj program vaze opsti uslovi putovanja www.planettours me

BARSELONA u junu -545 € sa svim taksama

 

6 dana (5 noćenja) – avionom   /22.06.-2019.-27.06.2019.

 

  Barselona je jedan od onih gradova “za svačiji ukus”, u najpozitivnijem smislu. Prelijepa, kosmopolitska i modernistička, ima toliko toga da ponudi, pa je glavni grad pokrajine Katalonije vjerovatno i zbog toga – turistički najposjećeniji grad u zemlji. Od uličnih svirača i akrobata, jednog od najboljih mjesta za tapas (meze) u Španiji, fenomenalne šarene pijace, Zoo vrta i još zanimljivijeg Akvarijuma, čudesnih muzeja, pa sve do srednjovjekovnog gradskog jezgra i interesantnih zgrada iz perioda umjetničkog pravca modernizma, koje se božanstveno uklapaju u čitavu sliku grada. Prošetajte ulicama grada u koji je svoj originalni pečat utkao Antoni Gaudi. Divite se samo nekim od njegovih remek-djela gdje ćete imati utisak kao da ste zalutali u bajci…

  

 1.dan PODGORICA–DUBROVNIK – BARSELONA Transfer od Podgorice do Dubrovnika. Polijetanje sa Dubrovačkog  aerodroma u 08:55h. Nakon slijetanja u 11:15 h, panoramski razgled grada : Plaza Espanya, brdo Monjuic-na kojem se nalazi Olimpiski prsten, Olimpijski stadion, vidikovac Mirador, Sagrada Familia – arhitekta Fransesk de Paula del Viljar je počeo gradnju 1882. godine. Nakon njegove smrti je radove nastavio Antonio Gaudi, tada mladi arhitekta.  Sve prvobitne planove je promijenio. Posvetio je čak 40 godina svog života tom projektu i nije ga završio . Slobodno vrijeme u gradu. Transfer do hotela i smještaj u hotelu ‘’Viladomat ‘’3***  Zajednički odlazak do Magičnih fontana. Ritam Fontana  i svjetlosti prate zvuci klasične, filmske i moderne muzike, melodije iz filmova “Kum”, “Gospodar prstenova”, “Gladijator”, i neizostavna numera “Barselona” koju  izvode Fredi Merkjuri i Montserat Kabalje. Noćenje.

Image result for barselona

2 dan BARSELONA Doručak. Nakon doručka obilazak Gotske četvrti: Plaza de Catalunya i staro gradsko jezgro Gotska četvrt–Većina građevina u toj četvrti je izgrađena u srednjem vijeku, ali se u njoj može naći i ne mali broj građevina koje datiraju još iz vremena  Rimljana- Catedrala, zgrada Opštine, Plaza Real, Columbov spomenik… Posjeta Akvarijumu. Slobodno vrijeme. Noćenje.

Related image

Image result for gotska cetvrt barselona

 1. dan BARSELONA Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili fakultativni izlet za Tibidabo sa posjetom parku Ciutadela i etno selu “Pueblo Espanol”. Odlazak do najviše tačke Barselone, vidikovca Tibidabo, odakle se pruža prelijep pogled na čitav grad. Panorama modernističke crkve neogotskog stila “Sagrat Cor”. Potom odlazak do parka Ciutadella. Postoji nekoliko statua u parku, a najviše se po svojoj veličini ističu ogromni kameni mamut i metalna mačka. U sjevernom uglu parka nalazi se impozantna fontana La Cascada (Kaskada), izgrađena za Univerzalnu izložbu 1888. godine. Baroknu konstrukciju dizajnirao je Žozep Fontsere i prošlo je šest godina do njenog završetka. Arhitekti je asistirao Antonio Gaudi, koji je u to vrijeme još bio student. Potom odlazak do etno sela i posjeta muzeju na otvorenom. Selo je nastalo 30ih godina XX vijeka kao izložba koja je trebalo da objedini i prikaže osnovne karakteristike i raznolikost arhitekture sela u Španiji. Sadrži zdanja tipična za mnogobrojne španske provincije. Povratak u hotel. Slobodno vrijeme. Predlog za veče: Flamenco show. Noćenje.

Image result for tibidabo barcelona

Related image4.dan FIGUERAS Doručak. Cjelodnevni fakultativni izlet za Đironu i Figeras: Vožnja autobusom za Đironu, grad koji se nalazi na sjevero-istoku, u blizini granice sa Francuskom. Obilazak grada: šetnja starim jezgrom grada, obilazak stare jevrejske četvri (najočuvanije jevrejske četvrti u Evropi), gotske katedrale… Slobodno vrijeme. Nastavak putovanja do Figerasa i posjeta ekscentričnom Teatru-muzeju Salvadora Dalija. Figeras se nalazi oko 150 km sjeverno od Barselone. Muzej Salvadora Dalija smješten je u njegovoj porodičnoj palati, a izložbu, koja je kompilacija umjetnikovih radova iz raznih perioda, postavio je sam maestro. Povratak u Barselonu.. Noćenje.

Related image

Image result for figueres barcelona

5.dan BARSELONA Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti i šoping. Mogućnost fakultativnog obilaska stadiona Camp Nou. Noćenje.

Image result for barcelona city

6.dan BARSELONA PODGORICA Doručak. Transfer do aerodroma i let za Podgoricu u 10:55 h. Slijetanje na podgorički aerodrom u 13:20 h.

 

* Popust za treću odraslu osobu i za dijete od 2 do 11.99 godina (u sobi sa dvije odrasle osobe) je 30

. Dijete koristi treći pomoćni ležaj u sobi sa dvije odrasle osobe isto kao i treća odrasla osoba. • *Jednokrevetne  kao i dvokrevetne sobe sa pomoćnim ležajem za tri odrasle osobe su na upit.

 

 

U cijenu putovanja je uračunato:

Prevoz avionom na relaciji Dubrovnik –Barselona i Barselona –Podgorica, transferi autobusom Podgorica – Dubrovnik, kao i aerodrom-hotel-aerodrom, smještaj u dvokrevetnim sobama u hotelu sa 3* na bazi 5 noćenja sa doručkom (samoposluživanje), usluge vodiča i troškovi organizacije putovanja. Avio-takse na letovima. Ručni prtljag 10 kg  dimenzije 55 x 40 x 25.

 

U cijenu putovanja nije uračunato:

U cijenu nisu uključeni fakultativni izleti i posjete, međunarodno putno osiguranje (10 €) , do 20 kg 50 €

Doplata za jednokrevetnu sobu—135 €

    

Tibidabo – Ciutadella – Pueblo Espanol -50 €

Flamenco show  44 €

Akvarium  20 €

Stadion Camp Nou 25 €

Figueras  75 €

 

NAČINI PLAĆANJA:

 

– gotovinski – avans od najmanje 40% od ukupne cijene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.

– kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom).

 

Napomene :

*Za državljane Crne Gore  nije potrebna viza za ovo putovanje već važeći biometrijski pasoš. Putnici koji imaju strani pasoš, u obavezi su da se sami raspitaju o eventualnom viznom režimu. Svi putnici su obavezni da poštuju važeće zakonske carinske propise za iznošenje deviza iz zemlje.

* Prilikom uplate  avansa  dostaviti kopiju pasoša .

*Hrana i piće na letovima Vueling-a i Ryan air-a se dodatno naplaćuju.

*Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana prije puta.

*Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promjene cijene prevoza promeni i cijenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 15).

*Konačan iznos avionskih taksi podložan je promjeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati prije započinjanja putovanja.

*Molimo putnike da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja Planettours Me

*Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

Fakultativni izleti u Barseloni  plaćaju se isključivo u € , u efektivi. Za realizaciju fakultativnog izleta potrebno je najmanje 15 putnika .

Sadržaj pješačkog razgledanja grada , fakultativnih izleta  kao i rasporeda izleta po danima podložan je izmjeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom, promjenom radnog vremena i slično).

 

Za ovaj aranžman važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Planettours Me

licenca Ministarstva Turizma Crne Gore broj 92.

 

 

EVIA – ljeto —225€ SIGURAN POLAZAK

HALKIDA-ATINA-EDIPSOS -GLIFADA-VULKANSKA OSTRVA /“GRCKI SEJSELI”/
02.08.-10.08.2019

FIRST MINUTECIJENA:225 €-  za prijave do 10.06.2019
OSTRVO Evia – Evia je najveće ostrvo Egejskog mora i drugo po veličini ostrvo u Grčkoj.  Ostrvo je bogato arheološkim nalazištima, manastirima, tradicionalnim selima i pruža velike mogućnosti za odmor i zabavu. Duge pješčano- šljunkovite plaže, miris mora, čista prozirna voda, borove šume, maslinjaci, plantaže smokvi i pistaća čine ovo ostrvo jedinstvenim i idealnim za odmor svih starosnih doba. Blizina glavnog grada Atine, turistima omogućava da iz mirne ostrvske atmosfere, za kratko vrijeme dospiju u žagor antičke prestonice. Osim prelijepih plaža, Evia se ponosi i termalnim izvorima. Jedna od najpoznatijih je grčkih banja Edipsos, gdje voda, temparature od 30 do 70 stepeni, izvire iz kamena na obali mora. Prirodni bazenčići sa toplom vodom i prelijepi vodopadi, sa stijena u plićaku, prava su meka za starije Grke.
Grad Halkida je  najznacajniji  i glavni  grad ostrva Evia u kome zivi vise od 8000 stanovnika.Jedan je od vaznijih gradova Grcke sjeverno od Atine, a ujedno spade medju 5 najvecih gradova na grckim ostrvima.

1.Dan.02.08.2019. PODGORICA  Sastanak putnika ispred hotela Podgorica u u 19:00h. Voznja kroz Albaniju i Grcku sa kracim pauzama za odmor i granicne formalnosti.
2.Dan. 03.08.2019. HALKIDA  Dolazak u Halkidu u podnevnim casovima.  Smještaj u hotel. (Očekivani ulazak u hotel je oko 14h). Nakon odmora odlazak na plazu. U večernjim časovima polazak na prvo upoznavanje sa mjestom našeg boravka Halkidom. Lagana šetnja . Noćenje.

Image result for halkida evia

 1. Dan 04.08.2019. HALKIDA –LIMNIONA BEACH Dorucak.  Fakultativni odlazak do južnih plaža na ostrvu. Danas obilazimo jednu od Najljepših plaža na ostrvu Mesochoria Limniona Beach.  Nalazi se na jugoistoku ostrva, od Halkide udaljena 50 km. Poslepodnevni povratak u Halkidu. Slobodno vrijeme. Noćenje.

Image result for halkida evia

Related image

4.Dan .05.08.2019 HALKIDA –EDIPSOS Dorucak. Fakultativni odlazak  do jedne od najpoznatijih grčkih banja sa termomineralnim izvorima-  Edipsosa,. Voznja preko zivopisnih planinskih predjela. Obilazak Edipsosa u pratnji vodica. Posjeta termonineralnim izvorima gde izvire termalna voda od 30 do 70 stepeni Zato i ne čudi što su u Edipsos posetili ;Aristotel Onasis, Marija Kalas,Vinston Čerčil, kralj Petar Prvi Karđorđević… U prirodnim bazenčićima pored morai ispod vodopada sa stijena u plićaku se možete banjati. Odlazak na jednu od najljepsih plaza na Eviji, Agios Nikolaos.  Boravak na plazi je do popodnevnih sati a moguc je i rucak u nekoj od taverni. Povratak u Halkidu. slobodno vrijeme za  šetnju i uzivane u nekom od predivnih restorana ili lokala u gradu…. Noćenje. 

Related image

Related image

Related image

5.Dan.06.08.2019  HALKIDA –ATINA Dorucak. Slobodno vrijeme ili fakultativni odlazak do Atine, glavnog grada Grčke ( oko 80 km ). Grad o kome je suvišno davati epitete vječnog grada, jer on to zaista i jeste. Panoramsko razgledanje grada: prolazak pored Parlamenta, Hadrijanovih vrata, Zevsovog hrama i starog Olimpijskog stadiona, trgovi Omonija i Sintagma… Odlazak do Akropolja (ulaznica nije ukljucena u cijenu 20€, individualni obilazak). Odlazak na kupanje na Glifadu. Večernji povratak u Halkidu. Noćenje. 

Image result for atina

6.Dan.07.08.2019  Dorucak. Slobodan dan ili fakultativni odlazak  na jednu od predivnih plaža u blizini gradića Drosia, plažu Alikes.  Uživanje u predivnoj tirkizno plavoj boji mora i mnogobrojnim plažnim barovima.  Večernji povratak u hotel. Slobodno vrijeme. Noćenje.

Image result for plažu Alikes evia

7.Dan.08.08.2019  Dorucak. Slobodan dan ili fakultativna posjeta vulkanskim ostrvima poznatijim pod nazivom  “grčki Sejšeli” arhipelaga Lihadonisia ( oko 50 malih ostrvca ). Na izlet se kreće iz jedne od najpoznatijih banja Grcke Kamene Vourle, odakle obilazimo brodićem idilične pejzaže prelijepog arhipelaga sačinjenog od 15 vulkanskih ostrva, kao i staru brodsku olupinu iz Drugog svjetskog rata. U toku krstarenja susrešćemo se sa porodicom foka, koje svake godine borave na ovom prostoru, ali nemojte se iznenaditi ako se susretnemo i sa nekoliko delfina, što se ovdje veoma često dešava. Prelijepi koralni grebeni iznad kojih ćemo ploviti vidljivi su golim okom kroz kristalno čistu vodu koja okružuje ostrva. Lihadonisia djeluje kao pravi dokaz da je Evia zaista raj na zemlji.  U poslepodnevnim satima povratak u Halkidu. Slobodno vrijeme. Noćenje.

Related image

Related image

8.Dan.  09.08.2019 Dorucak. Napuštanje hotela. Slobodno vrijeme do polaska prema Crnoj Gori. U poslepodnevnim časovima sastanak putnika na dogovorenom mjestu , polazak prema Crnoj Gori. Noćna vožnja preko Grčke, Albanije sa usputnim pauzama radi odmora.
09.Dan. 10.08.2019   Dolazak u Podgoricu ispred  hotela Podgorice …

 

U cijenu aranžmana je uključeno:

*bus prevoz  visoke  turističke kalase

*6 noćenja sa doručkom u hotelu “Paliria” 3* (u  Halkidi)

*Usluge vodiča grupe tokom čitavog  putovanja

 

U cijenu aranžmana nije uključeno:

*Međunarodno putno osiguranje (10 €)

*fakultativni izleti i ulaznice

*lokalne gradske takse(placaju se na recepciji hotela )

*doplata za HB /polupansion  za čitavo vrijeme boravka (večeru ) —80 €

 

Fakultativni izleti: Atina , izlet za Vulkanska ostrva “Grčke Sejšele”, Paket 3 plaže na Eviji

 

 

 

 

HOTEL PALIRIA je u strogom centru , sa prostranim sobama na samoj obali i na glavnoj pjesackoj zoni. Preko puta hotela je  uredjena plaza sa beach barom i lezaljkama. Ovaj hotel sa 3* se nalazi u Halkidi ima pogled na moreuz Evripos. Hotel Paliria nudi salu za doručak i snek bar.  Klasično uređene sobe posjeduju klima-uređaj, TV i mini-bar. Smještajne jedinice sadrže privatni balkon sa pogledom na more i na grad. . Bežični internet je dostupan u sobama i u zajedničkim prostorijama hotela.
Ovaj objekat takođe ima jednu od najboljih lokacija u gradu Halkida! Nalazi se na glavnom setalistu sa velikim brojem kafica i taverni tik uz more.

NAČIN PLAĆANJA:
-mogućnost plaćanja na  rate, prilikom  prijave 75 € a poslednju ratu 7 dana pred  putovanje
-mogućnost plaćanja na do 12 rata kreditiranjem kod Hipotekarne banake

Za realizaciju aranžmana potrebno  je 45 prostranih  putnika .

U slucaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadrzava pravo otkaza aranzmana najkasnije sedam dana prije polaska.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

***L O U T R A K I ljeto – 9 dana /od  240 €

 

sa izletom u Atinu

POLASCI: 12.Jul,  26.Jul, 2.Avgust, 09.Avgust

LOUTRAKI – jedan od najljepših grčkih primorskih gradova, i najstarija i najčuvenija termalna banja u Grčkoj, savršena je kombinacija mediteranske klime, kristalno čistog plavog mora, bujne vegetacije i toplih mineralnih izvora u podnožju planine Gerania. NAFPLION – turistički dragulj Grčke star tri milenijuma, ostrvo POROS za koje je Lorens Darel rekao da je najblaženije mjesto koje je upoznao…duge pješčane plaže, nestvarno lijepa priroda, najukiusnije kalamata masline, kristalno čisto more…

1.dan 12, 26 jul ,2 i 9 avgust.2019 PODGORICA Polazak ispred hrama Hristovog Vaskrsenja u 19:00h. Putovanje autobusom visoke turističke klase, preko graničnog prelaza Božaj, Skadra, Drača, Đirokastra …noćna vožnja sa kraćim pauzama za odmor.

2dan LOUTRAKIDolazak na granični prelaz Kakavia u ranim jutarnjim časovima. Nastavak putovanja preko Janjine, impozantnog mosta Rio-Antirio(koji spaja Peloponez sa kontinentalnom Grčkom), Patrasa do Loutrakija. Smještaj u hotelu Paolo 4* (check in oko 13h). Slobodno vrijeme za odmor, kupanje. Noćenje.

Image result for LUTRAKI

Image result for lutraki CITY

3.dan Korintski kanal – plaža XYLOKASTRO Doručak. Kratko putovanje do Korintskog kanala, jedinstvenog primjera ljudske upornosti, koji je prokopan u susret prvim modernim Olimpijskim igrama 1896-e godine, i povezao Egejsko i Jonsko more. Pauza za fotografisanje i prelazak mosta preko kanala. Nasatavak putovanja do plaže Xylokatro. Slobodno vrijeme za kupanje, boravak u Xylokastro beach baru. Povratak u Loutraki. Slobodno vrijeme. Noćenje.

Image result for korintski kanal

 

Related image

4.dan NAFPLION – TOLO Doručak. Organizovani cjelodnevni fakultativni izlet Nafplion – Tolo. Očekuje vas putovanja do Nafpliona, prve grčke prestonice, i pravog turističkog dragulja u Argolidskom zalivu. Zadiviće Vas arhitektonska mješavina epoha kroz koje je ovaj grad prolazio: Crkva Svete Sofije – najstarija crkva u gradu, trg Sintagma, Crkva Svetog Spiridona, Mihajlova ulica sa skulpturom Bavarskog lava, moćne tri tvrđave…Slobodno vrijeme. Nastavak putovanja do ljetovališta Tolo. Uživajte u divnoj, dugoj pješčanoj plaži i kupanju u kristalno čistoj vodi. Povratak u Loutraki u večernjim časovima. Noćenje.

Related image Image result for NafplionImage result for Nafplion

5.dan plaža LOUTRAKI  Doručak. Slobodan dan za kupanje i odmor. Noćenje.

 

6.dan OSTRVO POROS Doručak. Organizovan cjelodnevni fakultativni izlet do ostrva Poros. Putovanje do Galatasa , transfer do ostrva Poros feribotom ili lokalnim taxi brodićem. Očekuju Vas kuće, crkve i raznobojne zgrade, stepenasto poređane do velike stijene sa zvonikom… sunce, plaže i čudesna svjetlost koja sve to obasjava…Povratak u Loutraki u večernjim časovima. Noćenje.

7.dan ATINA Doručak. Organizovan fakultativni izlet do Atine. Po dolasku, organizovan obilazak grada: Trg Omonija – najstariji u Atini, neo-klasične zgrade Nacionalne biblioteke, Akademije nauka, Univerziteta i starog Parlamenta, u kome je danas smješten Nacionalni istorijski muzej. Slijedi najveći atinski trg Sintagma sa zgradom novog Parlamenta, u čijem se predvorju nalazi grob neznanog junaka, kojeg čuvaju Evzoni (predsjednička garda) u tradicionalnoj uniformi, Olimpijski stadion na kom su 1896-e godine održane prve moderne Olimpijske igre, i kolosalni Zevsov hram… Slobodno vrijeme za šetnju, individualne obilaske. Povratak u Loutraki u večernjim časovima. Noćenje.

Image result for Nafplion

Related image

8.dan LOUTRAKI  Doručak. Slobodan dan u Loutrakiju. U večernjim časovima, organizovan fakultativni odlazak na grčko veče. Noćenje.

Image result for lutraki plaze

 1. dan LOUTRAKI – PATRAS – PODGORICADoručak. Napuštanje hotela. Polazak iz Loutrakija i putovanje do Patrasa. Slobodno vrijeme za šetnju, obilazak crkve Svetog Andreja Prvozvanog, u kojoj se čuvaju mošti Svetog Andreja i krst na kome je bio razapet.

Related image

Nastavak putovanja preko Janjine, Đirokastra, Drača, Skadra… sa kraćim pauzama za odmor… Dolazak u Podgoricu u kasnim večernjim časovima.

 

 

CIJENA ARANŽMANA: 

 TERMIN: 12.07. – 20.07. – 240€

TERMIN: 26.07. – 03.08. – 250€

TERMIN: 02.08. – 10.08. – 275€

TERMIN: 09.08. – 17.08. – 275€

 

 

Cijena aranžmana obuhvata:

prevoz autobusom visoke turističke klase

smeštaj u hotelu Paolo 4 * na bazi 7 noćenja sa doručkom (švedski sto)

usluge turističkog vodiča tokom cijelog putovanja

cjelodnevni izlet Korintski kanal – plaža Xylokastro

takse, drumarine, organizacione troškove

 

Cijena aranžmana NE obuhvata:

međunarodno zdravstveno osiguranje (10 €) – obezbjeđuje agencija

fakultativne izlete (za realizaciju  minimum 20 prijavljenih) Atina ;  Nafplion – Tolo ; ostrvo Poros

POPUSTI ZA DJECU:

– djeca do 6 godina (na zajedničkom ležaju) u pratnji dvije odrasle osobe  – gratis

– doplata za 1/1 sobu – 70€

 

HOTEL PAOLO 4* smješten je u centru Loutrakija, na 50 metara od plaže. Sve sobe su klimatizovane, imaju TV i frižider, a besplatan WI-FI dostupan je u cijelom hotelu. U neposrednoj blizini hotela, nalaze se brojni restorani, kafići i prodavnice. Na booking.com-u, prosječna ocjena hotela je 8.3!

 

Minimum za realizaciju programa 45 prijavljenih putnika

Uz ovaj program vaze Opsti uslovi putovanja Agencije PLANETTOURS ME

 

 

DUBAI u junu – 469€

DUBAI u maju – 469€

/last minute cijena za rezervacije do 23 .maja 

 

1 DAN.(  maj, ). Dolazak na aerodrome u Podgorici sat ipo  prije leta. Let  za Beograd  09:25. Odmah nastavljate  ,čekiranje za Dubai . Let za Dubai u. 13.25 sati (FZ742). Slijetanje u Dubai u 20.45 h. Transfer do hotela sa vodičem ( koji vas čeka u Dubaiu) ,smeštaj.Slobodno vrijeme . Noćenje.

Image result for SOPING MORNING DUBAI

2.DAN. Doručak. fakultativno panoramski poludnevni razgled Dubaia / stari I novi dio grada , vožnja do Jumeiraha , najpoznatijeg i najluksuznijeg područja u Dubai .Potom razgled džamije  Jumeirah prekrasne islamske arhitekture.Vožnja do najstarijeg dijela grada –Bastakia  sagrađen od koralnog i školjkinog kamena .  Slobodno posle podne.Noćenje.

Related image

3.DAN. Doručak .. Slobodan dan ili / fakultativno /   izlet za Abu Dahbi, obilazak starog dijela grada Šeik Zajed džamiju jedne od najvećihna svijetu. jedinstveno arhitektonsko čudo je i mauzolej u kojem je pohranjeno tijelo oca nacije Šeik Zaida.  , čuveni hotel sa 7* ‘’Emirates Palace’’, gdje pravimo pauzu za kafu  , Povratak u hotel .Naveče predlažemo /fakultativno/  odlazak na noćno krstarenje zalivom Dubaia iz jednog u drugi dio grada uz Arapsku buffet večeru i živu  muziku…….Noćenje.Related image

 

4.DAN. Doručak .Slobodano vrijeme .U 15 h odlazak na neki od fakultativnih izleta –predlog / pustinjski ĐIP SAFARI po dinama i vožnja motorima / arapska večera uz  trbušnu plesačicu u  pustinji. Povratak u Hotel oko 22 h. Noćenje.

Related image

5.DAN. Doručak .Slobodan dan .Vrijeme je za šoping –u nekom od šoping molova /EVENING ili MORNING /.gdje možete napravit pauzu  u nekom od mnogobrojnih lokala i restorana  kao i  obići ogromni akvarijum sa mnoštvom raznolikih riba  ili SKI CENTAR /. Noćenje .

Image result for SHOPPING MALL MORNING DUBAI

6.-8.DAN.Doručak .SlobodanI danI / fakultativno /  cjelodnevni odlazak u WILD WADI park.obilazak BURJ KALIFE-najveće zgrade ,- hotela BURJ ARAB– jedro,  Ili dan za šoping .  Noćenje.

Image result for wild wadi dubai

8.DAN. Doručak .Rani odlazak iz  hotela . Polijetanje aviona za Beograd u 09.10 sati (FZ741). Slijetanje u Beograd u oko 13 h .Nastavak leta za Podgoricu u 17:35h.

 

jun, jul, avgust …. HOTEL

IBIS 3*     AURIS INN      GOLDEN TOUL   MEDIA ONE

Al Barsha 3* Al Barsha 4*   Al Barsha 4*       Al Barsha 4*

01.6.-06.6.
04.6.-09.6.
06.6.-11.6.
08.6.-13.6.
11.6.-16.6.
13.6.-18.6.
15.6.-20.6.
18.6.-23.6.
20.6.-25.6.
22.6.-27.6.
25.6.-30.6.
27.6.-2.7.
29.6.-4.7
6d/5n DBL ND  

   469€

 

499€  

 

499€

 

 

 

 

 

499€

 

 

 

 
01.6.-8.6.
02.6.-9.6.
04.6.-11.6.
05.6.-12.6.
…….
09.6.-16.6.
11.6.-18.6.
13.6.-20.6.
15.6.-22.6.
18.6.-25.6.
19.6.-26.6.
20.6.-27.6.
……
23.6.-30.6.
25.6.-02.7.
26.6.-03.7.
27.6.-04.7.
29.6.-06.7.
30.6.-07.7
8d/7n DBL ND  

499€

 

 

539€

 

 

 

539 €

 

 

 

 

 

 

 

 

559€

 

 

 

 

 

 

 

-U većini hotela u Dubaiu prvo dijete od 2-12 godina plaća 395 €, aerodromsku taksu  , ima sjedište u avionu, ali nema sopstveni ležaj u sobi.
– Većina hotela ne prima dvoje odraslih i dvoje djece u jednoj sobi,ili troje odraslih I jedno dijete do 12 g., pa se u tom slucaju vrši upit kod hotela.
– Dodatni ležaj  na upit .

– Jednokrevetna soba  na upit uz doplatu …

U CIJENU URAČUNATO:
-Avio prevoz Podgorica Dubai- Podgorica/ via Beograd kompanijom “FLY DUBAI” (direktan let) ,

– dozvoljeno 20kg prtljaga po osobi po smjeru,

– transfer od aerodrome-hotel-aerodrom,
– noćenja (sa doručkom u hotelu 3*,4*,5*/
– organizacija i usluge dočeka- vodiča na nasem jeziku u Dubaiu

U CIJENU NIJE URAČUNATO:
-Aerodromske takse – 159 €

– obrok i  piće placate u avionu kabinskom osoblju ( oko  6 €) .
-Zdravstveno osiguranje ,
-Boravišna taksa ( plaća se u hotelu na licu mjesta; hotel 3*- 2€  ;4*-3 € , 5*-.4€ dnevno  )
-Fakultativni izleti  ( na licu mjesta lokalnom agentu…. )

 • Mogućnost plaćanja na rate preko : Hipotekarne banke .
  • Molimo putnike da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja Agencije kao dio ovog programa.

 

 

 

**DUBAI *** ljeto – 499€

 

 (svakodnevni polasci / jul, avgust …)

/first minute cijena za rezervacije do 23. maja

 

1 DAN.(   jul, avgust, septembar ). Dolazak na aerodrome u Podgorici sat ipo  prije leta. Let  za Beograd  09:25. Odmah nastavljate  ,čekiranje za Dubai . Let za Dubai u. 13.25 sati (FZ742). Slijetanje u Dubai u 20.45 h. Transfer do hotela sa vodičem ( koji vas čeka u Dubaiu) ,smeštaj.Slobodno vrijeme . Noćenje.

2.DAN. Doručak. fakultativno panoramski poludnevni razgled Dubaia / stari I novi dio grada , vožnja do Jumeiraha , najpoznatijeg i najluksuznijeg područja u Dubai .Potom razgled džamije  Jumeirah prekrasne islamske arhitekture.Vožnja do najstarijeg dijela grada –Bastakia  sagrađen od koralnog i školjkinog kamena .  Slobodno posle podne.Noćenje.

Image result for dubai bastakiya

Image result for dubai jumeirah beach

3.DAN. Doručak .. Slobodan dan ili / fakultativno /   izlet za Abu Dahbi, obilazak starog dijela grada Šeik Zajed džamiju jedne od najvećihna svijetu. jedinstveno arhitektonsko čudo je i mauzolej u kojem je pohranjeno tijelo oca nacije Šeik Zaida.  , čuveni hotel sa 7* ‘’Emirates Palace’’, gdje pravimo pauzu za kafu  , Povratak u hotel .Naveče predlažemo /fakultativno/  odlazak na noćno krstarenje zalivom Dubaia iz jednog u drugi dio grada uz Arapsku buffet večeru i živu muziku…….Noćenje.

Related image

Image result for abu dhabi

4.DAN. Doručak .Slobodano vrijeme .U 15 h odlazak na neki od fakultativnih izleta –predlog / pustinjski ĐIP SAFARI po dinama i vožnja motorima / arapska večera uz  trbušnu plesačicu u  pustinji. Povratak u Hotel oko 22 h. Noćenje.

Related image

Image result for dubai đip safari

5.DAN. Doručak .Slobodan dan .Vrijeme je za šoping –u nekom od šoping molova /EVENING ili MORNING /.gdje možete napravit pauzu  u nekom od mnogobrojnih lokala i restorana  kao i  obići ogromni akvarijum sa mnoštvom raznolikih riba  ili SKI CENTAR /. Noćenje .

Related image

Image result for dubai ski mall

6.-8.DAN.Doručak .SlobodanI danI / fakultativno /  cjelodnevni odlazak u WILD WADI park.obilazak BURJ KALIFE-najveće zgrade ,- hotela BURJ ARAB– jedro,  Ili dan za šoping .  Noćenje.

Image result for dubai wild wadi

Image result for dubai burj khalifa

Related image

8.DAN. Doručak .Rani odlazak iz  hotela . Polijetanje aviona za Beograd u 09.10 sati (FZ741). Slijetanje u Beograd u oko 13 h .Nastavak leta za Podgoricu u 17:35h.

 

jul, avgust ,septembar…. HOTEL CITY    MAX        AURIS INN             MEDIA ONE            DUKES JUMEIRAH 5*

Al Barsha 3*            Al Barsha 4*            Al Barsha 4*                        Jumeira beach

02.7.-7.7.

09.7.-14.7.

11.7.-16.7.

20.7.-25.7.

23.7.-28.7.

27.7.-1.8.

30.7.-4.8.

01.8.-6.8.

03.8.-8.8.

6.8.-11.8.

10.8.-15.8

17.8.-22.8.

20.8.-25.8.

29.8.-3.9.

31.8.-5.9.

03.9.-8.9.

07.9.-12.9.

10.9.-15.9.

17.9.-22.9.

19.9.-24.9.

21.9.-26.9.

24.9.-29.9.

26.9.-1.10

6d/5n DBL ND 499€

 

509€  

 

529€

 

 

 

 

 

649€

 

Doplata za HB

150 €

 

 
3.7.-10.7.

7.7.-14.7.

9.7.-16.7.

12.7.-19.7.

18.7.-25.7.

22.7.-29.7.

25.7.-1.8.

27.7.-3.8.

31.7.-7.8.

3.8.-10.8.

9.8.-16.8.

15.8.-22.8

23.8.-30.8.

27.8.-3.9.

29.8.-5.9.

30.8.-6.9. .

3.9.-10.9. .

7.9.-14.9.

13.9.-20.9.

17.9.-24.9.

19.9.-26.9. .

21.9.-28.9.

24.9.-1.10

8d/7n DBL ND  

529€

 

 

559€

 

 

 

579 €

 

 

 

 

 

 

 

749€

 

Doplata za HB

180 €

 

 

 

 

 

-U većini hotela u Dubaiu prvo dijete od 2-12 godina plaća 395 €, aerodromsku taksu  , ima sjedište u avionu, ali nema sopstveni ležaj u sobi.
– Većina hotela ne prima dvoje odraslih i dvoje djece u jednoj sobi,ili troje odraslih I jedno dijete do 12 g., pa se u tom slucaju vrši upit kod hotela.
– Dodatni ležaj  na upit .

– Jednokrevetna soba  na upit uz doplatu …

U CIJENU URAČUNATO:
-Avio prevoz Podgorica Dubai- Podgorica/ via Beograd kompanijom “FLY DUBAI” (direktan let) ,

– dozvoljeno 20kg prtljaga po osobi po smjeru,

– transfer od aerodrome-hotel-aerodrom,
– noćenja (sa doručkom u hotelu 3*,4*,5*/
– organizacija i usluge dočeka- vodiča na nasem jeziku u Dubaiu

U CIJENU NIJE URAČUNATO:
-Aerodromske takse – 159 €

– obrok i  piće placate u avionu kabinskom osoblju ( oko  6 €) .
-Zdravstveno osiguranje ,
-Boravišna taksa ( plaća se u hotelu na licu mjesta; hotel 3*- 2€  ;4*-3 € , 5*-.4€ dnevno  )
-Fakultativni izleti  ( na licu mjesta lokalnom agentu…. )

 • Mogućnost plaćanja na rate preko : Hipotekarne banke .
  • Molimo putnike da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja Agencije kao dio ovog programa.

 

 

 

***L E F K A D A*** ljeto-od 235 €

 

POLASCI:  05,12, 19 i 26.JUL, 02, 09, 16 I 23.AVGUST

Lefkada, Leucadia, Santa Maura… čarobno, neodoljivo ostrvo u srcu Jonskog mora, sa svojim čudesnim plažama i tirkizno plavim morem koje ovo ostrvo čine posebnim, drugačijim, veličanstveno lijepim… Ali ne vrijedi opisivati, jer ako jedna slika vrijedi više od hiljadu riječi, Lefkada vrijedi više od hiljadu slika… I sam pogled na plažu Porto Katsiki neka vam bude dovoljan da odlučite kuda na ljetovanje …

1.dan PODGORICA Sastanak putnika ispred Hrama u 22:30h. Polazak u 22:45h. Putovanje preko graničnog prelaza Božaj, Skadra, Drača, Đirokastra… Vožnja sa pauzama za odmor.

2.dan LEFKADA Dolazak na granični prelaz Kakavia u jutarnjim časovima. Nastavak putovanja preko Janjine, Preveze do Lefkade. Most preko uskog kanala povezuje Lefkadu sa kopnom. Samo što pređete most, utisci prevazilaze očekivano. Nevjerovatne prirodne ljepote, bujna vegetacija, nestvarna boja mora – DOBRODOŠLI NA LEFKADU! Smještaj u apartmanima ”Artemis”. Slobodno vrijeme za odmor. Nakon odmora, organizovan odlazak na plažu. Po povratku sa plaže slijedi slobodno vrijeme za odmor a zatim i prvo upoznavanje sa Lefkasom, čiji je centar pješačka zona sa uskim ulicama, starim kućama sa drvenim potkrovljima, kafićima, tavernama i uličnim muzičarima.  Noćenje.

Related image

3.dan LEFKADA – plaža KATIZMA  Putovanje do manastira Faneromenis, koji od 1634-e godine do danas čuva tradiciju pravoslavlja na ovom ostrvu. U sklopu manastira nalazi se bašta sa bujnom vegetacijom i mini zoo vrt sa brojnim egzotičnim pticama, a sa vidikovca ispred manastira puca nestvaran pogled na ostrva Paxos i Antipaxos i Krf. Organizovan cjelodnevni izlet na jednu od najpopularnijih plaža na ostrvu. Uživajte u najljepšoj i najplavljoj boji mora na cijelom ostrvu i čuvenom beach baru COPLA www.copla.gr . Povratak u hotel u večernjim časovima. Slobodno vrijeme za odmor. Organizovan večernji izlazak. Noćenje.

Image result for lefkada city

 1. – 8. dan LEFKADASvakog narednog dana vodimo Vas na najljepše plaže ostrva. LEFKADAće unaprijediti Vaše poimanje ljepote, koju jedino priroda može urediti na ovakav, neodoljiv način.Svakog dana vodimo Vas besplatno, na najljepše plaže LefkadePorto Katsiki, Egremni, Milos, Agios Nikitas, Pefkoulia, Katizma, Vasiliki, Agiofili… koje se nastavljaju jedna na drugu u čaroliji nijansi plave boje, sa nestvarno bijelim stijenama. Vaš doživljaj Lefkade i Grčke, obogatiće i ’’Grčko veče’’kada ćete imati priliku da uz specijalitete domaće kuhinje i tradicionalnu Grčku muziku, upoznate kulturu i običaje ovog naroda. Osjetite i noćni život Lefkade u brojnim barovima i noćnim klubovima u Lefkasu i Nidriju.

Related image

Related image

9.dan LEFKADA Pakovanje stvari i napuštanje apartmana do 09:00h. Nastavak putovanja do grada Ioannina, gdje ćete  imati slobodno vrijeme predvidjeno za šoping u poznatom tržnom centru IKEA, kao i buticima H&M, INTERSPORT, JUMBO… U dogovoreno vrijeme predviđen je nastavak putovanja ka Crnoj Gori. Putovanje preko graničnog prelaza Kakavia, Đirokastra, Drača, Skadra…Vožnja sa kraćim pauzama za odmor. Dolazak u Podgoricu ispred Hrama, u  kasnim večernjim časovima.

 

 

CIJENA ARANŽMANA:

TERMIN: 05.07. – 13.07. – 235€

TERMIN: 12.07. – 20.07. – 250€

TERMIN: 19.07. – 27.07. – 265€

TERMIN: 26.07. – 03.08. – 275€

TERMIN: 02.08. – 10.08. – 290€

TERMIN: 09.08. – 17.08. – 290€

TERMIN: 16.08. – 24.08. – 265€

TERMIN: 23.08. – 31.08. – 240€

 

Cijena aranžmana obuhvata:

– Prevoz autobusom visoke turističke klase

– Smještaj u apartmanima Artemis 3* na bazi 7 noćenja  www.studiosartemi.gr

– Usluge turističkog vodiča tokom cijelog putovanja

– Organizovan obilazak Lefkasa – manastir Faneromenis

– Cjelodnevni BESPLATNI  izleti na plaže Milos, Pefkoulia, Katizma, beach bar Copla  www.copla.gr,

– Takse, drumarine, organizacione troškove

 

Cijena aranžmana ne obuhvata:

-Međunarodno zdravstveno osiguranje (10 € – obezbjeđuje agencija)

-Fakultativne izlete: Krstarenje, najljepše plaže Lefkade (Porto Katsiki – Egremni – Agiofili);Grčko Veče

(za realizaciju izleta potrebno minimum 20 prijavljenih)

 

POPUSTI ZA DJECU:

djeca do 6 godina na zajedničkom ležaju – GRATIS

od 6 do 12 godina (na zasebnom ležaju) – 20% popust na ukupan iznos aranžmana

 

APARTMANI ARTEMIS – Objekat je izgradjen 2005 godine,  a od 2018. godine sa potpuno NOVIM I  RENOVIRANIM SOBAMA. Nalazi se u širem centru grada, na desetak minuta hoda od glavne šetačke zone grada Lefkasa. Sve sobe su klimatizovane (bez doplate), imaju TV, WI –FI, a takodje u svakoj sobi imate na raspolaganju frižider sa mini kuhinjom. U blizini apartmana nalazi se i nekoliko restorana kao i marketa za svakodnevnu trgovinu.
Kvalitet unutrašnjosti apartmana Artemis odgovara kategorizaciji od 3*.
Peškiri u apartmanima mijenjaju se svakog drugog dana.
Više detalja možete naći i na zvaničnoj stranici: www.studiosartemi.gr

 

Uz ovaj program vaze Opsti uslovi putovanja Agencije  Planettours Me

 

***K R F*** ljeto od 280 €

K R F-od 280 €

9 DANA – 7 NOĆI,

POLASCI: 12.Jul, 26.Jul, 02.Avgust, 09.Avgust, 16.Avgust

KRF – Jedno ostrvo mora zaista biti miljenik prirode, da bi izgledalo kao Krf. Možda je to jedino objašnjenje za toliku ljepotu, bujnu vegetaciju, prelijepe pješčane plaže, tirkizno plavo more… Istorija je gradu Krfu podarila dvije tvrđave, stari grad sa divnim palatama, Crkvu Sv. Spiridona iz XVI vijeka, prostrani trg Spianadu sa palatom Liston… Istorijska i kulturna bogatstva podsjećaju na sve civilazacije koje su ostrvom protutnjale kroz vjekove i ostavile svoj pečat…

Od strane putnika ocijenjeno je kao najbolji izbor za ljetovanje, u odnosu na uloženi novac. Svi putnici su bili zadovoljni, ali uvjek nastojimo da podignemo dostignuti nivo usluge. Tako će ove godine našim putnicima biti organizovani odlasci na neke nove i prelijepe plaže, a imaćete organizovan i veoma kvalitetan noćni provod.

1.dan – PODGORICA Okupljanje grupe I polazak  u 20:30h. Putovanje autobusom visoke turističke klase preko Božaj, Skadra, Drača, Đirokastra… Noćna vožnja sa kraćim pauzama…

2.dan – KRF  Dolazak na granični prelaz Kakavia u ranim jutarnjim časovima. Nastavak putovanja do luke Igumenica. Ukrcavanje na feribot, plovidba do ostrva Krf (1h 45 min). Po dolasku na ostrvo, panoramski obilazak starog grada: Nova tvrđava, centralni gradski trg SpianadaStara tvrđava – najočuvanija vizantijska tvrđava u Grčkoj, kompleks Liston – centar društvenog života na Krfu, Enozis – spomenik ujedinjenju Jonskih ostrva sa Grčkom, Palata Sv Georgija i Mihaila – najljepši ostatak britanske vladavine ostrvom. Obilazak crkve Svetog Spiridona – zaštitnika ostrva. Smještaj u hotelu Arion 3* (check in oko 13:00h) Slobodno vrijeme za odmor, kupanje na plaži Royal Baths Mon Repo. Noćenje.

Image result for krf grad

3.dan – PALEOKASTRICA Doručak. Organizovan cjelodnevni izlet na Paleokastricu, na sjeverozapdnoj obali ostrva. Uživajte u kupanju u najprozirnijoj vodi na cijelom ostrvu, obilasku manastira Paleokastrica, ili vožnji brodićem do skrivenih pećina i čudesne plaže Paradise beach. Povratak u hotel u večernjim časovima. Slobodno vrijeme. Noćenje.

Related image

4.dan – AQUALAND Doručak. Organizovan fakultativni izlet u Aqualand, jedan od najvećih vodenih zabavnih parkova u Grčkoj. Očekuje Vas uzbudljiva, relaksirajuća i nezaboravna avantura u brojnim toboganima i bazenima za djecu i odrasle. Povratak u hotel u večernjim časovima. Noćenje.

Image result for aqualand corfu

5.dan – SRPSKA KUĆA – KANONI – plaža GLIFADA Doručak. Organizovan obilazak Srpske kuće, muzeja posvećenog stradanju srpske vojske tokom Prvog svjetskog rata. Povratak u hotel, sa usputnim obilaskom vidikovca Kanoni, sa koga se pruža pogled na manastir Panagia Vlaherna i legendarno ostvro Pontikonisi, koje prema legendi predstavlja okamenjeni Odisejev brod. U poslijepodnevnim časovima, organizovan odlazak na plažu Glifada. Slobodno vrijeme za kupanje. Povratak u hotel u večernjim časovima. Noćenje.

Image result for kanoni corfu

Related image

6.dan – SIDARI Doručak. Organizovan fakultativni izlet do Sidarija na sjeveru ostrva, najneobičnijeg dijela Krfa, poznatog po spektakularnim pješčanim hridima, i lokalnoj legendi o “kanalu ljubavi”. Slobodno vrijeme za kupanje. Povratak u hotel u večernjim časovima. Noćenje.

Related image

Image result for krstarenje corfu

7.dan – Krstarenje istočnom obalom Doručak. Organizovano fakultativno krstarenje istočnom obalom ostrva. Na ovom izletu, očekuje Vas plovidba pored najljepših plaža istočne obale, BarbatiNisakiKalamiKuloura, kupanje u egzotičnim uvalama nedostupnim sa kopna, ručak na plaži, i slobodno vrijeme u Kasiopiju. Povratak u hotel u večernjim časovima. Noćenje.

Image result for barbati corfu beach

8.dan – KRF  Doručak. Slobodan dan iskoristite za kupanje, individualne obilaske brojnih znamenitosti u starom gradu, odlazak na ostrvo Vido… Noćenje.

Image result for vido island corfu

9.dan KRF – IGUMENICA – PODGORICA Doručak. Napuštanje hotela. Ukrcavanje na feribot, plovidba do Igumenice. Nastavak putovanja preko Janjine, Đirokastra, Drača, Skadra… Putovanje sa kraćim pauzama za odmor. Dolazak u Podgoricu u kasnim večernjim satima .

 

CIJENA ARANŽMANA: 

TERMIN: 12.07. – 20.07. – 280€

TERMIN: 26.07. – 03.08. – 310€

TERMIN: 02.08. – 10.08. – 310€

TERMIN: 09.08. – 17.08. – 310€

TERMIN: 16.08. – 24.08. – 310€

 

POPUSTI ZA DJECU:  – do 5 godina na zajedničkom ležaju-gratis ;– od 5 do 12 godina 20% 

Doplata za 1/1 sobu – 70€

Cijena aranžmana obuhvata:

prevoz turističkim autobusom (klima, audio i video oprema) na navedenim relacijama

smeštaj u hotelu ARION 3 * na bazi 7 noćenja sa doručkom (švedski sto) arioncorfu.gr

karte za feribot Igumenica – Krf – Igumenica

obilazak starog grada sa stručnim vodičem

izlet Kanoni i organizovani odlazak na plažu Glifada

cjelodnevni izlet – Paleokastrica – La Grotta bar

organizovan obilazak muzeja Srpska kuća

turističko vođstvo puta, organizacioni i drugi troškovi

 

Cijena aranžmana NE obuhvata:

međunarodno zdravstveno osiguranje ( 10 €) – obezbjeđuje agencija

fakultativne izlete i ulaznice za muzeje

obavezne boravišne takse (od 01.01.2018.), plaćaju se na recepciji hotela (1.5€ po osobi po danu boravka

 

Mogucnost placanja na rate u dogovoru sa agencijom ili uz kreditni aranzman sa bankom

Uz ovaj program vaze Opsti uslovi putovanja Planettours Me    

Aranzman ce se realizovati uz 35 prijavljenih učesnika putovanja 

 

HOTEL ARION – nalazi se na 10-ak minuta šetnje od starog grada, i na svega nekoliko koraka od plaže Anemomilos. Nedavno je renoviran, a zbog svoje idealne pozicije, visokog standarda usluga i gostoprimstva, smatra se jednim od najboljih hotela na Krfu. Sve sobe su klimatizovane, imaju direktnu telefonsku liniju, frižider, sef, kablovsku TV i WI-FI. Gosti hotela imaju i besplatan ulaz na plažu Royal beach Mon Repo, koja se nalazi na svega 60 metara od hotela Arion.

 

 KORISNE INFORMACIJE I OPŠTE NAPOMENE ZA PUTOVANJE

Lokalno vrijeme, 1 sat naprijed u odnosu na vrijeme u Crnoj Gori.

Temperatura. U julu i avgustu prosječne dnevne temperature su oko 34°C

Telefon. Mreže 069,068 i 067 imaju roming.

Molimo putnike da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja koji su sastavni dio ovog programa. Za realizaciju putovanja potrebno je 35 putnika,

 

MAJORKA-ljeto -765€ sa taksama

           MAJORKA-ljeto -765€ sa taksama

          8 dana   /18.07.2019.-25.07.2019.

 Majorka-dragulj Mediterana , najveće špansko ostrvo iz Balearskog arhipelaga, U jednoj priči, koja zasigurno na najbolji način odslikava svu njegovu ljepotu, kaže se „da ako u Sredozemlju postoji raj, onda je to ostrvo Majorka a njegova prijestonica Palma je dragulj u kruni“. Majorka ima mediteransku klimu, božanstvenu prirodu i prelijepe plaže, opčinila je na milione turista iz cijelog svijeta. Danas ovo ostrvo, nestvarne ljepote, posjećuje više od 20 miliona gostiju sa svih kontinenata. Na Balearima ljeto provode i članovi španske kraljevske porodice. Na Majorki je uživao i Frederik Šopen, takođe i Žorž Sand, a luksuzne vile i apartmane danas posjeduju Ketrin Zita-Džons, Majk Daglas, Klaudija Šifer, Filipe Gonzales, Boris Beker, Mihael Šumaher, Rafael Nadal.….  

 

1.dan PODGORICA- BARSELONA- PALMA DE MAJORKA Sastanak putnika na šalteru Fly Montenegro u 11:00h Let za Palma de Majorku/via Barselona u 13:45.Slijetanje u Barselonu u 16:10 h. Nastavak leta za Palma de Majorku u 20:15 h .Dolazak u 21:10 h.Transfer do hotela ‘’Roc Linda***’’.Noćenje.

Related image

Related image

2-7 dan MAJORKA Doručak.Tokom boravka na Majorci imaćete fakultativne izlete  koji nijesu obavezni  (OBILAZAK GLAVNOG GRADA MAJORKE; ZMAJEVA PEĆINA, BISERI I NAJLEPŠA PLAŽA ;. BRODSKA KARTA ZA IBICU; ALKUDIJA STARI GRAD, ZALIV ALKUDIJE I PLAYA DE MURO; KRSTARENJE U PRAVCU SUNCA PORT ANDRAČ, KAMP DE MAR, DRAGONERA I SANTA PONSA;

Image result for zmajeva pecina mallorca

Related image

Image result for alcudia mallorca

Image result for stari grad mallorca

Image result for stari grad mallorca

Image result for playa de muro mallorca

*Preporučujemo obilazak i uživanje u zabavi koju nude akvaparkovi Majorke. Tri velika akvaparka: Aquacity, Aqualand i Western Park spadaju u jedne od najvećih u Evropi i omiljena su atrakcija kako za djecu tako i za odrasle. Na raspolaganju su brojne zanimljivosti, tobogani, vodeni zabavni programi.
Informacije o izletima dobijate od predstavnika agencije na licu mjesta.  Noćenje

Related image

Related image

Image result for western water park mallorca

 1. dan PALMA DE MAJORKA- BARSELONA – PODGORICA Doručak (piknik). Transfer do aerodroma i let za Podgoricu ( via Barselona ) u 7:00 h. Dolazak u Podgoricu u 13:20 h.

 

U cijenu putovanja je uračunato:

Prevoz avionom na relaciji Podgorica – Majorka – Podgorica ( via Barselona), transferi  aerodrom-hotel-aerodrom, smještaj u dvokrevetnim sobama u hotelu sa 3* na bazi 7 noćenja sa doručkom (samoposluživanje), usluge predstavnika agencije  i troškovi organizacije putovanja. Avio-takse . Ručni prtljag 10 kg  dimenzije 55 x 40 x 25, kofer do 20 kg.

U cijenu putovanja nije uračunato:

*fakultativni izleti i posjete, međunarodno putno osiguranje (10 €), osiguranje od otkaza putovanja.

    

*Doplata za jednokrevetnu sobu—135€

*Popust za treću odraslu osobu i za dijete od 2 do 11.99 godina (u sobi sa dvije odrasle osobe) je 80€. Dijete koristi treći pomoćni ležaj u sobi sa dvije odrasle osobe isto kao i treća odrasla osoba.

 • Jednokrevetne i dvokrevetne sobe sa pomoćnim ležajem za tri odrasle osobe su na upit.

 

NAČINI PLAĆANJA:

– gotovinski – avans od najmanje 40% od ukupne cijene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana prije polaska na put.

– kreditom na 12 rata preko Hipotekarne  banake (koje kupac  na osnovu Ugovora o putovanju/predračuna direktno završava  sa bankom).

 

 

Hotel ROC LINDA 3***      www.roc-hotels.com

Položaj: Nalazi se na 8 km od Palme i svega 4 km od aerodroma. Velika i dobro uređena plaža se nalazi na 250 m od hotela.
Sadržaj: Gostima su na raspolaganju bazen na otvorenom sa ograđenim dijelom za djecu, internet kafe, teniski teren (uz doplatu), rent-a-car, animacija za djecu, restoran u kome se obroci služe po principu „švedskog stola“.
Smeštaj: Ima 189 soba, sve su sa balkonom, SAT TV, klimom, kupatilom, telefonom, sefom (uz doplatu).
Maksimalni broj osoba u sobi: 2 odrasle i 1 dijete ili 3 odrasle osobe (kreveti: dva standardna + pomoćni).
Usluga: Noćenje sa doručkom po principu švedskog stola.

 

 • Za državljane Crne Gore nije potrebna viza za ovo putovanje već važeći biometrijski pasoš. Putnici koji imaju strani pasoš, u obavezi su da se sami raspitaju o eventualnom viznom režimu. Svi putnici su obavezni da poštuju važeće zakonske carinske propise za iznošenje deviza iz zemlje.
 • Na letovima Norvegian airlines-a potrebno je prilikom uplate dostaviti kopiju pasoša .
 • Hrana i piće na letovima se dodatno naplaćuju.
 • Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promjene cijene prevoza promeni i cijenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 20).
 • Konačan iznos avionskih taksi podložan je promjeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati prije započinjanja putovanja.
 • Molimo putnike da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja agencije  Planettours Me.
 • Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

 

 

 

Za ovaj aranžman važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Planettours Me

 • licenca Ministarstva Turizma Crne Gore broj