DUBAI i ABU DABI u septembru 499€

DUBAI u septembru 499€

/last minute cijena za rezervacije do 30.avgusta

Svakodnevni  polasci  -vodič u Dubai-u na našem jeziku

 

1 DAN.( sept,). Dolazak na aerodrome u Podgorici sat ipo  prije leta. Let  za Beograd  09:25. Odmah nastavljate  ,čekiranje za Dubai . Let za Dubai u. 13.25 sati (FZ742). Slijetanje u Dubai u 20.45 h. Transfer do hotela sa vodičem ( koji vas čeka u Dubaiu) ,smeštaj.Slobodno vrijeme . Noćenje.

Image result for dubai grad

2.DAN. Doručak. fakultativno panoramski poludnevni razgled Dubaia / stari I novi dio grada , vožnja do Jumeiraha , najpoznatijeg i najluksuznijeg područja u Dubai .Potom razgled džamije  Jumeirah prekrasne islamske arhitekture.Vožnja do najstarijeg dijela grada –Bastakia  sagrađen od koralnog i školjkinog kamena .  Slobodno posle podne.Noćenje.

Image result for dubai jumeirah beach

Image result for dubai bastakiya

3.DAN. Doručak .. Slobodan dan ili / fakultativno /   izlet za Abu Dahbi, obilazak starog dijela grada Šeik Zajed džamiju jedne od najvećihna svijetu. jedinstveno arhitektonsko čudo je i mauzolej u kojem je pohranjeno tijelo oca nacije Šeik Zaida.  , čuveni hotel sa 7* ‘’Emirates Palace’’, gdje pravimo pauzu za kafu  , Povratak u hotel .Naveče predlažemo /fakultativno/  odlazak na noćno krstarenje zalivom Dubaia iz jednog u drugi dio grada uz Arapsku buffet večeru i živu muziku…….Noćenje.

Image result for abu dhabi đamija

Image result for abu dhabi

4.DAN. Doručak .Slobodano vrijeme .U 15 h odlazak na neki od fakultativnih izleta –predlog / pustinjski ĐIP SAFARI po dinama i vožnja motorima / arapska večera uz  trbušnu plesačicu u  pustinji. Povratak u Hotel oko 22 h. Noćenje.

Image result for đip safari dubai

5.DAN. Doručak .Slobodan dan .Vrijeme je za šoping –u nekom od šoping molova /EVENING ili MORNING /.gdje možete napravit pauzu  u nekom od mnogobrojnih lokala i restorana  kao i  obići ogromni akvarijum sa mnoštvom raznolikih riba  ili SKI CENTAR /. Noćenje .

Image result for soping u dubai

Image result for soping u dubai

Image result for soping u dubai

6 dan.Doručak .SlobodanI danI / fakultativno /  cjelodnevni odlazak u WILD WADI park.obilazak BURJ KALIFE-najveće zgrade ,- hotela BURJ ARAB– jedro,  Ili dan za šoping .  Noćenje.

Image result for wild wadi park dubai

Image result for burj khalifa dubai

8.DAN. Doručak .Rani odlazak iz  hotela . Polijetanje aviona za Beograd u 09.10 sati (FZ741). Slijetanje u Beograd u oko 13 h .Nastavak leta za Podgoricu u 17:35h.

 

SEPT.. …. HOTEL AURIS INN        MENA PLAZA          MEDIA ONE                   STELA DI MARE 5*

Al Barsha 4*           Al Barsha 4*               Al Barsha 4*                        Dubai marina

03.9.-8.9.

05.9.-10.9.

07.9.-12.9.

10.9.-15.9.

12.9.-17.9.

14.9.-19.9.

17.9.-22.9.

19.9.-24.9.

21.9.-26.9.

24.9.-29.9.

26.9.-1.10

27.09.-02.10.

28.09.-03.10.

29.09.-04.10.

30.09.-05.10

6d/5n DBL ND  

   499€

 

   519€  

 

559€

 

 

 

589€

 

 
03.9.-10.9.

05.9.-12.9.

07.9.-14.9.

13.9.-20.9.

17.9.-24.9.

19.9.-26.9.

20.9.-27.9.

21.9.-28.9.

 

8d/7n DBL ND  

539€

 

 

549€

 

 

 

599 €

 

 

 

 

 

 

 

 

 

639€

 

 

 

 

 

 

 

 

-U većini hotela u Dubaiu prvo dijete od 2-12 godina plaća 395 €, aerodromsku taksu  , ima sjedište u avionu, ali nema sopstveni ležaj u sobi.
– Većina hotela ne prima dvoje odraslih i dvoje djece u jednoj sobi,ili troje odraslih I jedno dijete do 12 g., pa se u tom slucaju vrši upit kod hotela.
– Dodatni ležaj  na upit .

– Jednokrevetna soba  na upit uz doplatu …

U CIJENU URAČUNATO:
-Avio prevoz Podgorica Dubai- Podgorica/ via Beograd kompanijom “FLY DUBAI” (direktan let) ,

– dozvoljeno 20kg prtljaga po osobi po smjeru,

– transfer aerodrom-hotel-aerodrom,
– noćenja (sa doručkom u hotelu 3*,4*,5*/
– organizacija i usluge dočeka- vodiča na nasem jeziku u Dubaiu

U CIJENU NIJE URAČUNATO:
-Aerodromske takse – 159 €

– obrok i  piće placate u avionu kabinskom osoblju ( oko  6 €) .
-Zdravstveno osiguranje ,
-Boravišna taksa ( plaća se u hotelu na licu mjesta; hotel 3*- 2€  ;4*-3 € , 5*-.4€ dnevno  )
-Fakultativni izleti  ( na licu mjesta lokalnom agentu…. )

  • Mogućnost plaćanja na rate preko : Hipotekarne banke .
    • Molimo putnike da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja Agencije kao dio ovog programa.

 

 

 

MOSKVA I PETERBURG -499€

MOSKVA i PETERBURG -499

GRUPNI ARANŽMAN  SA VODIČEM

1. dan (21/22. septembar 2019.) PODGORICA – MOSKVA /KREMLJ/. Let iz Podgorice u 21:30 h…Nastavljamo čekiranje na aerodromu “Nikola Tesla” u 04.35h. Let za Moskvu u 06.35h. Slijetanje na aerodrom u Moskvi u 10.1 Panoramsko razgledanje grada.  Moskva je jedan od najstarijih gradova u Evropi. Prvi put se pominje 1147. godine, a od petnaestog vijeka postaje prijestonica ruske države. Taj status Moskva je imala do 1712. kada se glavni grad seli u Sankt Peterburg. Značaj grada nije opadao, a Moskva je postala centar brojnih značajnih događaja za ruski narod. Dvadesetih godina prošlog vijeka Moskva je postala glavni grad Sovjetskog Saveza i od tada nije gubila taj status. Danas je ovo moderna svjetska metropola, centar ruske države, kulture, ekonomije, sporta.  Brojni kulturno – istorijski spomenici potvrđuju značaj ovog prelijepog grada. Panoramsko razgledanje grada autobusom: Crveni trg – srce Moskve, i ujedno početna lokacija za obilazak grada. Ovdje se nalaze Lenjinov mauzolej, crkva Svetog Vasilija i jedan od zidova tvrđave Kremlj. Trg ima dugu istoriju, a prvi put se pominje u petnaestom vijeku, kada je na njemu osnovana pijaca. Crveni trg je jedna od najzanimljivijih turističkih lokacija u Moskvi. Lenjinov mauzolej čuva tijelo čuvenog sovjetskog revolucionara Vladimira Iliča Lenjina. Crkva Svetog Vasilija je zadužbina ruskog cara Ivana Groznog, a građena je u periodu od 1555 – 1561. godine. Ovo prelijepo zdanje je jedan od simbola grada Moskve, a ovdje se danas nalazi muzej. Boljšoj teatar je jedan od najpoznatijih u svijetu. Predivna arhitektura i savršen umjetnički program su glavna obilježja ovog zdanja. Katedrala Hrista Spasitelja je izgrađena 1997. godine, na mjestu gdje se nekada nalazila istoimena crkva iz devetnaestog vijeka, srušena u vreme vladavine Staljina. Prvobitna katedrala je predstavljala pomen na pobjedu Moskovljana nad Napoleonom, dok je druga posvećena teškoćama Moskve u dvadesetom vijeku. Novodevičij manastir je podignut početkom šesnaestog vijeka i nalazi se u potpuno netaknutom stanju do dan danas. Ovo je ujedno i tvrđava, a u blizini se nalazi groblje na kome su sahranjeni brojni ruski velikani. Gorki park je dobio ime po Maksimu Gorkom. Svjetski poznat park je idealno mjesto za bijeg od gradske buke. U njemu se nalaze brojne turističke atrakcije  koje svakako vrijedi obići. Fakultativni izlet za Kremlj – najznačajnije obilježje Moskve. Ovo arhitektonsko čudo svjedok je brojnih istorijskih događaja, a predstavlja najljepši primer ruske arhitekture. U okviru Kremlja se nalaze dvorac Terem, Granovita palata, Uspenska crkva, crkva Svetog Mihaila, kao i Mauzolej careva. Tu je takođe i kula Spaskaja, jedna od najljepših u čitavoj Moskvi. Kremlj se nalazi na Uneskovoj listi svetske baštine. Smještaj u hotel posle 15 sati. Noćenje.

Image result for KREMLJ LJETO

2. dan (23. septembar 2019.) MOSKVA /SERGEJEV POSAD/. Doručak. Slobodan dan ili poludnevni fakultativni izlet za Sergejev Posad, jedan od najstarijih i najvećih ruskih manastira, centar ruskog pravoslavlja i duhovnosti i biser drevnoruske umjetnosti i arhitekture. Sergejev Posad je i grad u Rusiji, 70 km sjeveroistočno od Moskve, osnovan 1742. godine. Najveći dio istorijskog jezgra čini veliki manastir – Trojice Sergijeva lavra koji se nalazi od 1993. na Uneskovom popisu svjetske kulturne baštine. Trojice-Sergijeva lavra je manastir koji je u prvoj polovini XIV vijeka osnovao Sergije Radonješki. Kao bogati feudalni posjed imao je važnu ulogu u političkom i privrednom životu sjeverne Rusije, podupirući centralističku politiku velikih knezova. U XVI veku. utvrđen je zidinama. Početkom XVII vijeka  izdržao je šesnaestomjesečnu opsadu Poljaka i tako spriječio blokadu Moskve sa sjevera. Od XIV do XVII vijeka bio je najistaknutije rusko kulturno središte, u kojem su se pisale, prepisivale i sabirale knjige i okupljali umetnici (ikonopisci, drvorezbari, zlatari itd.). Od XI. vijeka u njemu se nalazi moskovska bogoslovska akademija, a od 1920. i istorijsko – umjetnički muzej. Obilazak Trojice Sergijeve Lavre, bisera drevnoruske umetnosti i arhitekture.  Noćenje.

Related image

3. dan (24. septembar 2019.) MOSKVA /PANORAMA BORODINSKE BITKE/ – ST. PETERBURG. Doručak. Sobe treba napustiti do 10 sati. Slobodno vrijeme za individualno razgledanje grada ili fakultativna posjeta muzeju Panorama Borodinske bitke, posvećen ratu sa Napoleonom 1812. g. Glavni eksponat muzeja je panorama, ogromno, slikano platno dimenzije 115x15m, koje visi u zatvorenom krugu i predstavlja jedan od najtežih momenata bitke na Borodinskom polju. Muzej je, poslije renoviranja, nedavno otvoren povodom obilježavanja jubilarne godišnjice, 200 godina od Borodinske bitke. Transfer do željezničke stanice. U večernjim satima polazak voza za St.Peterburg grad koji je osnovao Petar Veliki, car naprednih shvatanja, grada koji je oduvijek bio kulturna prijestonica Rusije, grad Čajkovskog i Dostojevskog, grad gdje je Petar Veliki započeo modernizaciju Rusije,carski grad preko dvjesta godina, grad odakle je krenula Oktobarska revolucija koja je prethodila komunističkom dobu. Noćna vožnja.

Image result for borodinska bitka MUZEJ

4. dan (25. septembar  2019.) PETERBURG. Dolazak u jutarnjim satima. Panoramsko razgledanje grada autobusoma. Sankt Peterburg je osnovao Petar Veliki 1703. godine, kako bi bio njegov prozor u Evropu, odnosno da osigura rusko prisustvo na Baltiku. Tokom velikog Sjevernog rata, Petar Veliki osvojio je švedsku tvrđavu na rijeci Nevi. Nekoliko nedelja kasnije, na ostrvu Zajači, 5 km od ušća rijeke u Finski zaliv, započeo je gradnju Petropavlovske tvrđave koja je postala prva zidana građevina novog grada. Grad je tada službeno nazvan po svom zaštitniku, apostolu Svetom Petru, ali mnogi smatraju da je njegov osnivač grad nazvao po sebi. Bili su pozvani mnogi arhitekti, inženjeri i graditelji iz cijele Evrope koji su isušili močvarni prostor i sagradili jedan od najmodernijih tadašnjih gradova. Petar Veliki je cijenio izgled Pariza, posebno Versaja, pa su mnoge građevine izgrađene prema pariškom uzoru. Za razliku od Moskve, arhitektura centra grada, koja se sastoji većinom od baroknih i neoklasičnih zdanja 18. i 19. vijeka, uglavnom je sačuvana, iako je određeni broj zgrada porušen tokom II svetskog rata. Od 1991.godine, istorijski centar Sankt Peterburga sa pripadajućom okolinom uvršteni su na popis mjesta Svjetske baštine Uneska. Smještaj u hotel posle 14 sati. Slobodno poslepodne. Noćenje.

Image result for PETERBURG

5. dan (26.septembar 2019.) PETERSBURG /PUŠKIN/PETERGOF/. Doručak. Slobodan dan ili cjelodnevni fakulativni izlet u: Puškin – bivše carsko selo udaljeno 26 kilometara od St.Peterburga, mjesto na kojem se nalazi Carsko selo, prvobitno vlasništvo Švedskog plemstva, koje je ruski car Petar Veliki poklonio svojoj budućoj supruzi Katarini I 1608. godine. Originalni naziv Carsko Selo, mjesto je dobilo po palati i parkovima koje je izgradila carica Katarina I, druga žena Petra Velikog. U Sovjetskoj eri mjesto je dobilo ime po čuvenom ruskom pjesniku Aleksandru Sergejeviču Puškinu koji je ovdje studirao i živio. Selo je poznato posebno po svojoj baroknoj palati, ljetnjoj rezidenciji carice Katarine Velike gdje je ona često boravila, a koja je okružena velikim vrtovima i uređenim parkovima. Obilazak Katerininog dvorca – zimske rezidencije ruskih careva. Raskošna carska palata je izgradjena 1717. godine po nacrtu italijanskog arhitekte Bartolomeja Rastrelija koji je kasnije dizajnirao Zimski dvorac u St.Peterburgu. Skoro sve prostorije su ukrašene zlatom i dragim kamenjem i vrijednim umjetničkim djelima. Najimpresivnija soba unutar palate je Ćilibarska soba koja je potpuno prekrivena ovim poludragim kamenom u raznovrsnim nijansama. Originalana soba prvobitno se nalazila u okviru Šarlotenburške palate, koja je bila dom Fridriha Prvog.  Fridrih Prvi je Petru Velikom predao sobu kao poklon, čime je cementiran savez između RusijePrusijeprotiv Švedske. Ćilibarska soba je prebačena u Rusiju u Sankt Peterburg, kao dio evropske umjetničke kolekcije. Carica Katarina je naredila 1755. godine da se soba prebaci u Katarininu palatu. Italijanski dizajner Bartolomeo Rastreli je redizajnirao sobu da bi mogla da stane u novi prostor.  Petergof, rusko selo udaljeno četrdesetak kilometara od St.Peterburga, gdje se nalazi monumentalna, raskošna, očaravajuća palata Petra Velikog koju je po njegovim uputstvima, Jogan Fridrih Braunštejn, pruski majstor, projektovao. Ovo je velelepna građevina sa fontanama, carska rezidencija iz XVIII vijeka poznata kao „Ruski Versaj“ iz koga se pruža prekrasan pogled na more, neponovljivo arhitektonsko zdanje, živa je slika bogatstva i raskoši u kojoj su živeli ruski car i carica. Noćenje.

Image result for petergof

6. dan (27.septembar 2019.) PETERSBURG /ERMITAŽ/. Doručak. Slobodno vrijeme ili fakultativna posjeta Ermitažu jednom od najvećih i najznačajnijih kulturno-istorijskih i umjetničkih muzeja na svijetu sa preko tri miliona eksponata. Njegova ogromna zbirka izložena je u 6 zgrada na obali rijeke Neve, s tim što je glavna zgrada Zimski dvorac koji je nakada bio glavna rezidencija ruskih careva. Od šest građevina koje ga sačinjavaju njih četiri su otvorene za javnost, Zimski dvorac, Mali Ermitaž, Stari Ermitaž i Novi Ermitaž, dok su druge dvije zatvorene:pozorište Ermitaža i Pomoćni dom. Danas je jedan od najpoznatijih muzeja na svijetu sa čuvenim zbirkama antičke, indijske, islamske i ostalih umjetnosti. Posebnu atrakciju čine remek djela od renesanse do početka 20 vijeka, zbirke brojnih grafika i crteža kao i zbirke medaljona i novca. Najznačajnija zbirka ovog muzeja je zbirka zapadno- evropskog slikarstva sa djelima: Mikelandjela Buonarotija, Leonarda da Vinčija, Rubensa, Rembranta, Vinseta van Goga, Anrija Matisa i drugih. Pored zbirki slikarstva muzej je poznat po svojoj arheološkoj zbirci, zbirci srednjovjekovne evropske umjetnosti, zbirci skulptura i primjenjene umjetnosti kao i i kolekcija ruske umjetnosti svih epoha. Zimski dvorac je najpoznatija građevina Sankt Peterburga, koja ne samo da fizički dominira Dvorskim trgom i južnim nasipom rijeke Neve, već igra i veliku političku, simboličnu i kulturnu ulogu u tri vijeka dugoj istoriji grada. Prva carska rezidencija u okviru Zimskog dvorca bila je drvena kuća izgrađena u holandskom stilu 1708. godine, za Petra Velikog i njegovu porodicu. Ona je 1711. godine zamijenjena kamenom građevinom, čiji ostaci formiraju temelje Ermitaž pozorišta. Aleksandar II je bio poslednji od careva koji su koristili Zimski dvorac kao svoje glavno prebivalište. Djelovi ove originalne palate danas su restaurirani i otvoreni za turiste. Noćenje.

Image result for ermitaz

Image result for ermitaz

7. dan (28.septembar 2019.) PETERSBURG – PODGORICA . Doručak. Sobe treba napustiti do 10 sati. Slobodan vrijeme za individualno razgledanje grada (preporučujemo obilazak Starog hotela – Grand hotel Evropa koji je osnovan 1875. godine i ima veliki istorijski značaj. Tu je večerao Raspućin, Dostojevski je pisao u sobi na ćošku, a Čajkovski je proveo medeni mjesec. Tokom Drugog svjetskog rata i opsade grada hotel je postao bolnica. Danas je podjednako grandiozan kao onog dana kada je otvoren. Stari restoran-Palkin je jedan od najstarijih ruskih restorana i njegovo veliko otvaranje održano je 1874. godine. Imao je ukupno 25 sala za ručavanje, bilijar salu, mermernu fontanu i široko stepenište. Trenutna inkarnacija, ponovo otvorena 2002. možda nije tako prostrana, ali masivni kristalni lusteri, teške svilene draperije i zidovi ukrašeni duborezom evociraju dane kada su tu boravili car i carica. Transfer na aerodrom oko 18.30 sati. Let za Beograd (JU 675) u 21.35. Slijetanje u Beograd u 23.20 sati. Let  za Podgoricu 29.septembra u 07:30 h .

Related image

U CIJENU PUTOVANJA JE URAČUNATO: avio prevoz Podgorica /via Beograd-Moskva i St.Peterburg- Podgorica , prevoz vozom u spavaćim kolima u četvorokrevetnim kabinama na relaciji Moskva-St.Peterburg, smještaj u hotelima  kategorije tri zvjezdice u ½ ili ½ sobama sa pomoćnim ležajem (noćenje są doručkom – samousluživanje), transferi po programu putovanja, razgledanja prema programu, usluge vodiča i troškovi organizovanja putovanja.

 

U CIJENU PUTOVANJA NIJE URAČUNATO: avio i aerodromske takse (oko 189€), u Moskvi i St.Peterburgu gradske komunalne takse koje se plaćaju na recepciji hotela, međunarodno putno zdravstveno osiguranje ( 10 €), ulaznice za kulturno istorijske spomenike, fakultativni izleti i posjete.

 

USLOVI PLAĆANJA I NAČIN PLAĆANJA

Gotovinsko placanje: Prilikom prijavljivanja  i  zaključivanja ugovora o putovanju uplaćuje se akontacija u iznosu od  40% cijene  a najkasnije 20 dana prije polaska na putovanje uplaćuje se preostalih 60%, do punog iznosa cijene putovanja.

-mogućnost plaćanja na 6,9,12 rata kreditiranjem kod Hipotekarne banke .

 

SMJEŠTAJ:MOSKVA – hotel„KOSMOS‘’3* : ST.PETERBURG –hotel ‘’GUTENBERG’’ 3*

Planettours zadržava pravo zamjene navedenog hotela sličnim hotelima, iste kategorije.

 

VAŽNE NAPOMENE ZA PUTOVANJE

– Postoji  mogućnost smještaja u jednokrevetnim ili trokrevetnim sobama uz blagovremeni  upit u poslovnici Planettours-a

– Potrebno je najmanje 25 putnika za realizaciju ovog putovanja

– Polisa zdravstvenog osiguranja je neophodna u zavisnosti od propisa zemlje krajnje destinacije.

 

FAKULTATIVNI IZLETI

St.Peterburg:

-Ermitaž 45 € (U cenu je uključeno: ulaznica, usluge vodiča i troskovi organizacije);

-Puškin (Carsko selo) i Petergof (Donji park) 95 €.(U cijenu je uključeno: ulaznica za palatu u Carskom selu, ulaznica za donji park – ukoliko fontane ne rade u cijenu je uračunata ulaznica za palatu u Petregofu , autobuski prevoz, usluge vodiča i troškovi organizacije).

Moskva:

-Kremlj (2 Saborne crkve i Oružana palata) 65 € (U cijenu je uključeno: prevoz autobusom, ulaznice, usluge vodiča i troškovi organizacije),

-Sergejev Posad 65 € (U cijenu je uključeno: prevoz autobusom, ulaznica, usluge vodiča i troskovi organizacije),

-Panorama Borodinske bitke 35 € (U cijenu je uključeno: metro karta, ulaznica, usluge vodiča i troskovi organizacije)

 

*Prijavljivanje i plaćanje izleta obavezno je prilikom uplate aranžmana, na licu mjesta nije moguće!

Za realizaciju ovih izleta potrebno je najmanje 20 prijavljenih učesnika. (U slučaju manjeg broja putnika, izleti bi mogli da budu izvedeni uz korigovanje cene).

 

OPŠTE NAPOMENE

– Planettours zadržava pravo da, u slučaju izmjene cijene prevoza, , nedovoljnog broja prijavljenih putnika i slično, izmjeni cijenu putovanja za odgovarajući iznos ili otkaže putovanje, a najkasnije pet dana prije polaska. Cijena putovanja važi od datuma izdavanja programa.

– Organizator putovanja nije ovlašćen i ne cijeni valjanost putnih i drugih isprava. Putnici koji nisu državljani Crne Gore u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Preporučuje se putnicima, državljanima Crne Gore, da se informišu o uslovima ulaska u zemlje u kuju putuju (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…). Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje u koju putuju.

– U okviru panoramskog razgledanja gradova navedenih u programima putovanja Organizatora nisu predviđene posjete enterijera javnih građevina, institucija i spomenika kulture, osim kada je to posebno naznačeno.Treba uzeti u obzir da postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela ne budu u funkciji usled objektivnih okolnosti, kao i da usled državnih ili vjerskih praznika na određenoj destinaciji neki od lokaliteta, tržnih centara, prodavnica, restorana, muzeja… ne rade.

– Mole se putnici da se brižljivo staraju o svom novcu, vrijednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi  odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja  putovanja.

Planettours smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja, potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

***SARANDA-( Krf, Butrint, Đirokastro i Drač) -119€

( Krf ,Butrint,Đirokastro i Drač )

 

20—24.08.2019 

 

  1. dan 20.08.2019 PODGORICA-SARANDA Polazak grupe ispred hotela Podgorica  u 23:30h. Voznja preko Skadra, Draca uz krace pauze za odmor putnika i granicne formalnosti
  1. dan 21.avgust SARANDA –BUTRINT Planirani dolazak u Sarandu u jutarnjim satima , upoznavanje sa poznatim ljetovalštem na jugu Albanije koje je  jedno od najlepših ljetovališta na Jonskom moru, pretežno nastanjeno stanovništvom grčkog porijekla. Ime Saranda na grčkom znači četrdeset, što simbolizuje četrdeset mučenika u Sevasteji, stradalih 320. godine kada je počelo gonjenje Hrišćana u vrijeme rimskog cara Licijana. Smjestaj u hotel 3* oko 12 h  . Slobodno vrijeme za odmor-kupanje  do 17h .kada je planiran  – fakultativni odlazak u grad Butrint / obilazak ovog arheoloskog nalazista. U vecernjim casovima povratak u hotel. Slobodno vrijeme za šetnu i večeru u neki od predivnih restorana . Nocenje.

Related image

Related image

  1. dan 22. avgust .SARANDA –KRF Dorucak. Slobodno vrijeme za kupanje na plazi  ili fakultativni odlazak na Krf, u jutarnjim satima (polazak ispred hotela u 09:00h), voznja brodom -hidrogliserom ….Obilazak grada sa vodičem ,slobodno vrijeme do povratka sa Krfa  u 18:30 h….Nocenje.
  1. Related image

Related image

Image result for krf grad

4.dan.23 avgust .SARANDA Doručak . Slobodno vrijeme za setnju i  kupanje ….( odlazak  na čuvenu plažu ‘’Ksamil’’ sa prozirno plavom i bistom vodom )  …Noćenje

Image result for ksamil beach

 

  1. dan 24. avgust .2019 SARANDA –DRAČ Dorucak. Odjava iz hotela.  Polazak  za Podgoricu   preko Drača …Svraćanje u Drač ,pauza  3 sata za odmor i šoping .. Nastavljamo voznju …… Dolazak u Podgoricu u vecernjim satima .

Related image

 

U cijenu je ukljucen:

–autobusli prevoz turisticke  klase

–3 nocenja sa doruckom u hotelu 3*

–vodic tokom čitavog putovanja

– pratilac iz agencije

 

U cijenu nijesu ukljuceni– fakultaivni izleti :Butrint ( 10 € sa ulaznicom i vodičem  ), –Krf  45€(cjelodnevni izlet …karta za brod  + bus prevoz  do Luke , plaža Ksamil (10 € ), medjunarodno putno zdravstveno osiguranje (5€)

NAČIN PLAĆANJA:
– mogućnost plaćanja na 3 rate, I rata  prilikom prijave 50 €, a zadnju ratu 7 dana prije putovanja .
– mogućnost plaćanja na 6,9,12 rata kreditiranjem kod banaka.

Uz ovaj program vaze opsti uslovi putovanja www.planettours me