VENECIJA -VERONA -PADOVA-GARDENLAND -149€

VENECIJA-VERONA-PADOVA-GARDALAND-SIRMIONE-JEZERO GARDA -149€
SHOPPING U TRZNOM CENTRU: “MC ARTHUR GLEN” 

   5 DANA: 10.07 – 14.07.2019

  FIRST MINUTE CIJENA: 149 € / ZA PRIJAVE DO 01 juna

Venecija se nalazi u sjevernoj Italiji. Glavni je grad oblasti Veneto. Ime grada i oblasti potiče od plemena Veneto koje je naselilo ovu oblast još u rimsko doba. Venecija je poznata kao jedan od najljepših i najromantičnijih gradova svijeta. Prostire se na 117 malih ostva u Venecijanskoj laguni na obali Jadranskog mora. Zahvata površinu od 414.57 km2, a ima 270.660 stanovnika, sa gustinom naseljenosti 652.9 stanovnika/km2.
Verona grad romantike !U sjevernoj Italiji, u pokrajini Veneto, na površini od 206 km2, nalazi se omiljena turistička destinacija, središte Šekspirove poznate drame „Romeo i Julija“ – Verona. Veo misterije nadvija se nad Veronom: detalji rane istorije nisu poznati, kao ni porijeklo njenog imena. Ali, ono što je vidljivo jeste da je Verona grad sa dugom istorijom, pun zanimljivih građevina i trgova, okružen zidinama. Zbog toga je poznata i kao „mali Rim“.
Jezero Garda se nalazi u sjevernom dijelu Italije, između pokrajine Lombardije, Veneta i Trentina. Najveće je jezero u Italiji. Zbog blage klime, prirodnih ljepota, obala prepunih malih gradića i sela koja dodaju šarm na već postojeće prirodne ljepote, predstavlja idealno mjesto za odmor, uživanje u svježem vazduhu i prelijepom pejzažu. Posjetioce fasciniraju brojne atrakcije i istorijski spomenici, smješteni u gradu Garda, antičkom utvrđenom gradu Sirmione, gdje se nalazi zamak Skaliger sa rijetkim primjerom srednjevjekovne odbrambene luke, i drugim gradićima u okolini jezera. Kulinarska tradicija jezera dosta je bogata a veliki izbor specijaliteta može se probati u njegovim simpatičnim restoranima. U blizini jezera, u gradiću Castel Nuovo, nalazi se Gardaland, najpoznatiji zabavni park u Italiji.

1. DAN / 10.07.2019/ – PODGORICA

Sastanak grupe kod Delta City u 14:45h. Polazak za Veneciju u 15h. Vožnja prema Italiji preko Hrvatske i Slovenije sa usputnim pauzama za odmor grupe.

2. DAN / 11.07.2019/ – VENECIJA – VICENCA
Dolazak u jutarnjim satima do pristaništa Punta Sabbioni, ukrcavanje na brod i plovidba venecijanskom lagunom do istorijskog centra Venecije. Živost i neobičan šarm grada osjeti se na svakom koraku: čuveni Most uzdaha i monumentalna Duždeva palata, barokni biser Venecije-Crkva Santa Maria della Salute, Trg i Crkva Svetog Marka. Kroz lavirint uskih uličica obilazak nastavljamo kroz trgovačku zonu do najstarijeg mosta Ponte Rialto i Kanala Grande, gdje je i danas atmosfera slična kao u doba najveće moći Mletačke Republike. Slobodno vrijeme za šetnju. Povratak u pristanište Punta Sabbioni. Odlazak za Vicencu. Smještaj u hotel. Slobodno vrijeme za odmor. Noćenje.
Related image

Image result for vicenca italija
3. DAN / 12.07.2019 / VICENCA – GARDALAND-VERONA-SIRMIONE
Dorucak. Nakon doručka, fakultativni odlazak u zabavni park GARDALAND ili   Veronu. Slobodno vrijeme za uživanje u atrakcijama parka: SVIJET SNOVA – LUDA KUĆA –  LETEĆE OSTRVO – ČAROBNA PLANINA – AFRIČKI SAFARI KANUOM – TRANSGARDALAND EXPRESS – 4D AVANTURA – SEKVOJA – ATLANTIDA – DOLINA KRALJEVA – PANORAMSKI TOČAK – PLAVI TORNADO, MAMUTI I LEDENO DOBA. Po zatvaranju parka (18h) transfer do hotela.
Za putnike koji ne idu u Gardaland organizovan je fakultativni odlazak za Veronu. Po dolasku organizovan obilazak grada romantike i istinske ljubavi: Arena i Gradska kuća, Piazza Bra, luksuzna ulica Via Mazzini, Piazza delle Erbe, renesansni trg Piazza dei Signori, Santa Maria Antica (Stara Bogorodičina Crkva), i za sam kraj nadaleko čuvena Casa di Giuletta (Julijina kuća). Slobodno vrijeme  Putovanje do gradića Sirmione, idiličnog mjesta na obali najvećeg italijanskog jezera. Simboli grada su  Dvorac Scaligeri i Grotte di Catullo (Katulove pećine). Slobodno vrijeme. Povratak za Vicencu. Nocenje.

Related image

 

Image result for verona italija

Image result for sirmione italija

4.DAN  /13.07.2019 / VICENCA – SHOPPING – PODGORICA 
Dorucak. Napustanje hotela.Odlazak za Padovu. Po dolasku organizovani obilazak centra grada u pratnji vodiča: Prato della Valle (jedan od najvećih italijanskih trgova) – bazilika sv. Antuna Padovanskog – Piazza delle Erbe – Piazza della Frutta, Krstionica…Slobodno vrijeme za individualni obilazak grada.Preporučjemo Kafe Pedroki – jedan od najvećih u Evropi s početka  XIX vijeka,  gdje možete probati  poznatu kafu ‘pedroki’, kažu, istu onu koju su svojevremeno pili Balzak i Lord Bajron. U ovom gradu razoružavajućeg šarma svoje tragove su ostavili i umjetnici poput Donatela i Đota. Polazak u soping I obilazak outleta : Trzni centar firmirane robe “MC ARTHUR GLEN” . Slobodno vrijeme za shopping . Nastavak voznje za Crnu Goru u vecernjim casovima. Nocna voznja preko Slovenije I Hrvatske sa kracim pauzama za odmor I granicne formalnosti.

Image result for mc arthur glen outlet

5. DAN  /14.07.2019 / PODGORICA
Dolazak u Podgoricu u prijepodnevnim satima .

U cijenu aranžmana je ukljuceno:
– prevoz modernim turistickim autobusom (TV,CD, klima)
-dva  nocenja sa doruckom (kontinentalni) u hotelu sa  3***   u okolini Vicence
-usluge vodica tokom cijelog trajanja aranzmana
-troskove organizacije putovanja.

U cijenu aranžmana nije ukljuceno:
-fakultativni izlet za Gardaland ili Veronu, ulaznice za muzeje i brod za Veneciju
-medjunarodno zdravstveno osiguranje – 5€

NAČIN PLAĆANJA:
-mogućnost plaćanja na 3 rate, s tim sto je  potrebno uplatiti prilikom prijave 70 eura a zadnju ratu 7 dana prije putovanja
-mogućnost plaćanja na 6,9,12 rata kreditiranjem kod banaka

Za ovo putovanje važe OPŠTI USLOVI PUTOVANJA TURISTIČKE AGENCIJE PLANETTOURS SA BROJEM LICENCE 82

NAPOMENE:
– Organizator putovanja zadržava pravo promena pojedinih sadržaja u programu.
– Provjeriti 2 dana pre putovanja tačno vrijeme i mjesto polaska.
– Fakultativni izleti nijesusu obavezni dio programa. Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.
– Za sve informacije date usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost.
– Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i viziranja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
– Svi putnici dužni su da se sami upoznaju sa propisanim pravilima ponašanja zemalja u koje putuju

– U prevoznim sredstvima je najstrožije zabranjeno pušenje  i  konzumiranje opojnih sredstava. Svaki putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili ometa vozače i pratioca u poslu, biće odmah isključen sa putovanja I sva odgovornost prelazi na njega bez prava zalbe i povracaja novca.

– Putnik će prihvatiti sjedište koje mu agencija dodijeli. Agencija određuje raspored sjedenja, mjesto polaska, mjesta za pauze i njihovu dužinu. Uplatom aranžmana, putnik prihvata sve gore navedeno, bez prava na prigovor i žalbu.

– Aranžman je rađen na bazi od minimum 40 putnika
– U slučaju nedovoljnog broja putnika za relizaciju aranžmana, krajnji rok za obaveštenje o otkazu aranžmana je 7 dana prije  polaska.

OHRID SKOPLJE i TIRANA 75€

OHRID-SKOPLJE i TIRANA

13.jul-5 dana

1.DAN.11.07.2019 PODGORICA Polazak autobusa u 23:30 ispred hotela Podgorica . Noćna voznja sa usputnim zadrzavanjima radi odmora. Prolazak kroz Skadar i Drač, pored Tirane ,Elbasana preko  granicnog prelaza- Cafasan. Carinske formalnosti.

2.dan.12.07. OHRID Dolazak u Ohrid u jutranjim časovima. Smjestaj po izboru (u apartmane,hotel 4*-centru grada / i hotel 3*. Nakon smjestaja kraći odmor. Obilazak Starog grada i tvrdjave uz pratnju lokalnog licenciranog turistickog vodica. Obilazak Gornje i Donje porte, crkve Sv. Sofije, crkva Sv. Bogorodice Perivlepte– 13.vijek (pocetaksvjetske renesanse), manastir Sv. Pantelejmona Plaosnika – 9. vijek (prvi univerzitet u Evropi), antickog teatra iz 2. vijeka i ostalih kulturno-istorijskih spomenika. Slobodno vrijeme … Nocenje. (Mogućnost organizovanja večere u nacionalnom restoranu uz muziku uzivo uz dopatu od 15€)

Related image

Image result for ohrid grad

3.dan.13.07.OHRID Doručak.Nakon doručka fakultativni  odlazak do Biljaninih izvora zatim na izvoriste Crnog Drima i posjeta kompleksu manastira Sv. Nauma Ohridskog. Šetnja i odmor /ko želi vožnja čamcem na izvorište crnog Drima /. Povratak u  Ohrid . Slobodno popodne za setnju i soping .. Noćenje

      Image result for biljanini izvori

        HOTEL  / APARTMAN                   CIJENA ½                       

  APARTMANI    ,

    CENTAR NA OBALI

  75€ 3  NOĆENJA

 

  

 

Hotel VILA  4*

CENTAR

  89€ 3 NOĆENJA  
   HOTEL   3*

STROGI CENTAR

  99€ 3 BB /3 doručka/ švedski sto

 

 

 4 .dan. 14.07.2019 OHRID -SKOPLJE  Doručak( za putnike hotela ). Slobodan dan za šetnju I odmor ili cjelodnevni fakultataini izlet do Skoplja …koji je .glavni grad Makedonije  I predstavlja  administrativno, politički I kulturni centar  u kom živi vise naroda I kultura  ( Stara Čaršija , Trg Makedonija , Kameni most , Nacionalna galerija, tvrđava ……) .Slobodno vrijeme za šetnju , šoping i  ručak u nekom od nacionalnih restorana …..) Povratak u Ohrid .Slobodno veče  …..Noćenje

Related image

5 dan 15.07.2019.OHRID-PODGORICA Doručak. ( za putnike hotela ). Nakon doruka polazak za Tiranu. Po dolasku u Tiranu slobodno vrijeme za šoping i odmor u tržnom  centru “TEG”.. U dogovoreno vrijeme polazak za Crnu Goru. Dolazak u Podgoricu u večernjim časovima.

 

ARANŽMAN OBUHVATA

prevoz  turistickim autobusom sa klimom, audio i video opremom,

3 noćenja u apartmanima, ili

3 BB  /doručak / u hotelu 3*

-razgledanje po programu  sa licenciranim lokalnim vodičem ,
-organizacija i vodja puta od strane agencije.

 

ARANŽMAN NE OBUHVATA ;

Izlete :Biljanini izvori + Crni Drim+ Sveti  Naum – (10 €);Skoplje (25 €) ,bto i osiguranje- 5,00€ ,

 

Mogućnost plaćanja  na rate u agenciji ili preko;  Hipotekarne , banke.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Agencije Planettours Me iz Podgorice

 

***SARANDA-( Krf, Butrint, Đirokastro i Drač) -119€

( Krf ,Butrint,Đirokastro i Drač )

  11—15.07.2019

 

 1. dan 11.07.2019 PODGORICA-SARANDA Polazak grupe ispred hotela Podgorica  u 23:30h. Voznja preko Skadra, Draca uz krace pauze za odmor putnika i granicne formalnosti
 1. dan 12.07.SARANDA –BUTRINT Planirani dolazak u Sarandu u jutarnjim satima , upoznavanje sa poznatim ljetovalštem na jugu Albanije koje je  jedno od najlepših ljetovališta na Jonskom moru, pretežno nastanjeno stanovništvom grčkog porijekla. Ime Saranda na grčkom znači četrdeset, što simbolizuje četrdeset mučenika u Sevasteji, stradalih 320. godine kada je počelo gonjenje Hrišćana u vrijeme rimskog cara Licijana. Smjestaj u hotel 3* oko 12 h  . Slobodno vrijeme za odmor-kupanje  do 17h .kada je planiran  – fakultativni odlazak u grad Butrint / obilazak ovog arheoloskog nalazista. U vecernjim casovima povratak u hotel. Slobodno vrijeme za šetnu i večeru u neki od predivnih restorana . Nocenje.

Related image

Related image

 1. dan 13.07.SARANDA –KRF Dorucak. Slobodno vrijeme za kupanje na plazi  ili fakultativni odlazak na Krf, u jutarnjim satima (polazak ispred hotela u 09:00h), voznja brodom -hidrogliserom ….Obilazak grada sa vodičem ,slobodno vrijeme do povratka sa Krfa  u 18:30 h….Nocenje.
 1. Related image

Related image

Image result for krf grad

4.dan.14.07.SARANDA Doručak . Slobodno vrijeme za setnju i  kupanje ….( odlazak  na čuvenu plažu ‘’Ksamil’’ sa prozirno plavom i bistom vodom )  …Noćenje

Image result for ksamil beach

 

 1. dan 15.07.2019 SARANDA –DRAČ Dorucak. Odjava iz hotela.  Polazak  za Podgoricu   preko Drača …Svraćanje u Drač ,pauza  3 sata za odmor i šoping .. Nastavljamo voznju …… Dolazak u Podgoricu u vecernjim satima .

Related image

 

U cijenu je ukljucen:

–autobusli prevoz turisticke  klase

–3 nocenja sa doruckom u hotelu 3*

–vodic tokom čitavog putovanja

– pratilac iz agencije

 

U cijenu nijesu ukljuceni– fakultaivni izleti :Butrint ( 10 € sa ulaznicom i vodičem  ), –Krf  45€(cjelodnevni izlet …karta za brod  + bus prevoz  do Luke , plaža Ksamil (10 € ), medjunarodno putno zdravstveno osiguranje (5€)

NAČIN PLAĆANJA:
– mogućnost plaćanja na 3 rate, I rata  prilikom prijave 50 €, a zadnju ratu 7 dana prije putovanja .
– mogućnost plaćanja na 6,9,12 rata kreditiranjem kod banaka.

Uz ovaj program vaze opsti uslovi putovanja www.planettours me

BARSELONA u junu -545 € sa svim taksama

 

6 dana (5 noćenja) – avionom   /22.06.-2019.-27.06.2019.

 

  Barselona je jedan od onih gradova “za svačiji ukus”, u najpozitivnijem smislu. Prelijepa, kosmopolitska i modernistička, ima toliko toga da ponudi, pa je glavni grad pokrajine Katalonije vjerovatno i zbog toga – turistički najposjećeniji grad u zemlji. Od uličnih svirača i akrobata, jednog od najboljih mjesta za tapas (meze) u Španiji, fenomenalne šarene pijace, Zoo vrta i još zanimljivijeg Akvarijuma, čudesnih muzeja, pa sve do srednjovjekovnog gradskog jezgra i interesantnih zgrada iz perioda umjetničkog pravca modernizma, koje se božanstveno uklapaju u čitavu sliku grada. Prošetajte ulicama grada u koji je svoj originalni pečat utkao Antoni Gaudi. Divite se samo nekim od njegovih remek-djela gdje ćete imati utisak kao da ste zalutali u bajci…

  

 1.dan PODGORICA–DUBROVNIK – BARSELONA Transfer od Podgorice do Dubrovnika. Polijetanje sa Dubrovačkog  aerodroma u 08:55h. Nakon slijetanja u 11:15 h, panoramski razgled grada : Plaza Espanya, brdo Monjuic-na kojem se nalazi Olimpiski prsten, Olimpijski stadion, vidikovac Mirador, Sagrada Familia – arhitekta Fransesk de Paula del Viljar je počeo gradnju 1882. godine. Nakon njegove smrti je radove nastavio Antonio Gaudi, tada mladi arhitekta.  Sve prvobitne planove je promijenio. Posvetio je čak 40 godina svog života tom projektu i nije ga završio . Slobodno vrijeme u gradu. Transfer do hotela i smještaj u hotelu ‘’Viladomat ‘’3***  Zajednički odlazak do Magičnih fontana. Ritam Fontana  i svjetlosti prate zvuci klasične, filmske i moderne muzike, melodije iz filmova “Kum”, “Gospodar prstenova”, “Gladijator”, i neizostavna numera “Barselona” koju  izvode Fredi Merkjuri i Montserat Kabalje. Noćenje.

Image result for barselona

2 dan BARSELONA Doručak. Nakon doručka obilazak Gotske četvrti: Plaza de Catalunya i staro gradsko jezgro Gotska četvrt–Većina građevina u toj četvrti je izgrađena u srednjem vijeku, ali se u njoj može naći i ne mali broj građevina koje datiraju još iz vremena  Rimljana- Catedrala, zgrada Opštine, Plaza Real, Columbov spomenik… Posjeta Akvarijumu. Slobodno vrijeme. Noćenje.

Related image

Image result for gotska cetvrt barselona

 1. dan BARSELONA Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili fakultativni izlet za Tibidabo sa posjetom parku Ciutadela i etno selu “Pueblo Espanol”. Odlazak do najviše tačke Barselone, vidikovca Tibidabo, odakle se pruža prelijep pogled na čitav grad. Panorama modernističke crkve neogotskog stila “Sagrat Cor”. Potom odlazak do parka Ciutadella. Postoji nekoliko statua u parku, a najviše se po svojoj veličini ističu ogromni kameni mamut i metalna mačka. U sjevernom uglu parka nalazi se impozantna fontana La Cascada (Kaskada), izgrađena za Univerzalnu izložbu 1888. godine. Baroknu konstrukciju dizajnirao je Žozep Fontsere i prošlo je šest godina do njenog završetka. Arhitekti je asistirao Antonio Gaudi, koji je u to vrijeme još bio student. Potom odlazak do etno sela i posjeta muzeju na otvorenom. Selo je nastalo 30ih godina XX vijeka kao izložba koja je trebalo da objedini i prikaže osnovne karakteristike i raznolikost arhitekture sela u Španiji. Sadrži zdanja tipična za mnogobrojne španske provincije. Povratak u hotel. Slobodno vrijeme. Predlog za veče: Flamenco show. Noćenje.

Image result for tibidabo barcelona

Related image4.dan FIGUERAS Doručak. Cjelodnevni fakultativni izlet za Đironu i Figeras: Vožnja autobusom za Đironu, grad koji se nalazi na sjevero-istoku, u blizini granice sa Francuskom. Obilazak grada: šetnja starim jezgrom grada, obilazak stare jevrejske četvri (najočuvanije jevrejske četvrti u Evropi), gotske katedrale… Slobodno vrijeme. Nastavak putovanja do Figerasa i posjeta ekscentričnom Teatru-muzeju Salvadora Dalija. Figeras se nalazi oko 150 km sjeverno od Barselone. Muzej Salvadora Dalija smješten je u njegovoj porodičnoj palati, a izložbu, koja je kompilacija umjetnikovih radova iz raznih perioda, postavio je sam maestro. Povratak u Barselonu.. Noćenje.

Related image

Image result for figueres barcelona

5.dan BARSELONA Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti i šoping. Mogućnost fakultativnog obilaska stadiona Camp Nou. Noćenje.

Image result for barcelona city

6.dan BARSELONA PODGORICA Doručak. Transfer do aerodroma i let za Podgoricu u 10:55 h. Slijetanje na podgorički aerodrom u 13:20 h.

 

* Popust za treću odraslu osobu i za dijete od 2 do 11.99 godina (u sobi sa dvije odrasle osobe) je 30

. Dijete koristi treći pomoćni ležaj u sobi sa dvije odrasle osobe isto kao i treća odrasla osoba. • *Jednokrevetne  kao i dvokrevetne sobe sa pomoćnim ležajem za tri odrasle osobe su na upit.

 

 

U cijenu putovanja je uračunato:

Prevoz avionom na relaciji Dubrovnik –Barselona i Barselona –Podgorica, transferi autobusom Podgorica – Dubrovnik, kao i aerodrom-hotel-aerodrom, smještaj u dvokrevetnim sobama u hotelu sa 3* na bazi 5 noćenja sa doručkom (samoposluživanje), usluge vodiča i troškovi organizacije putovanja. Avio-takse na letovima. Ručni prtljag 10 kg  dimenzije 55 x 40 x 25.

 

U cijenu putovanja nije uračunato:

U cijenu nisu uključeni fakultativni izleti i posjete, međunarodno putno osiguranje (10 €) , do 20 kg 50 €

Doplata za jednokrevetnu sobu—135 €

    

Tibidabo – Ciutadella – Pueblo Espanol -50 €

Flamenco show  44 €

Akvarium  20 €

Stadion Camp Nou 25 €

Figueras  75 €

 

NAČINI PLAĆANJA:

 

– gotovinski – avans od najmanje 40% od ukupne cijene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.

– kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom).

 

Napomene :

*Za državljane Crne Gore  nije potrebna viza za ovo putovanje već važeći biometrijski pasoš. Putnici koji imaju strani pasoš, u obavezi su da se sami raspitaju o eventualnom viznom režimu. Svi putnici su obavezni da poštuju važeće zakonske carinske propise za iznošenje deviza iz zemlje.

* Prilikom uplate  avansa  dostaviti kopiju pasoša .

*Hrana i piće na letovima Vueling-a i Ryan air-a se dodatno naplaćuju.

*Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana prije puta.

*Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promjene cijene prevoza promeni i cijenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 15).

*Konačan iznos avionskih taksi podložan je promjeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati prije započinjanja putovanja.

*Molimo putnike da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja Planettours Me

*Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

Fakultativni izleti u Barseloni  plaćaju se isključivo u € , u efektivi. Za realizaciju fakultativnog izleta potrebno je najmanje 15 putnika .

Sadržaj pješačkog razgledanja grada , fakultativnih izleta  kao i rasporeda izleta po danima podložan je izmjeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom, promjenom radnog vremena i slično).

 

Za ovaj aranžman važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Planettours Me

licenca Ministarstva Turizma Crne Gore broj 92.

 

 

MINHEN 12 jul—-390 € sa taksama

MINHEN -390€ sa svim taksama

12.07. – 15.07.2019.

 

Minhen, jedan je od najlepših gradova Njemačke. Danas je domaćin Oktobarfesta, najpoznatijeg festivala piva. Za Minhen se može reći da je prestonica životnog stila jer ne morate biti ni lijepi ni bogati da biste se osjećali kao kod kuće. Čuvena zvona dio su Minhena kao i pivnica Hofbrojhaus i Frauenkirhe, simbol grada. Šetnja po pijaci Viktualienmarkt, praznik je za čula. Stanovnici Minhena su ponosni na svoje muzeje od kojih se izdvaja Njemački muzej, najveći muzej tehnike i prirodnih nauka na svijetu, dok je Allianz arena jedan od najljepših stadiona na svijetu…

 

1.dan 12.07. PODGORICA – MINHEN  Sastanak grupe na aerodromu u Podgorici u 09 h. Let za Minhen ( Memmingen) u 10:35h. Dolazak u Minhen (Memmingem )  u 12:20 h. Transfer do hotela (120 km) uz obilazak grada u pratnji stručnog vodiča: Marien plac, Rathaus, Bogorodična crkva, Katedrala… Smještaj u  Hotel ”Harry´s Home Munich 3***  Zajednička posjeta nekoj od čuvenih minhenskih pivnica. Noćenje.

Image result for minhen

2.dan 13.03 MINHEN – LINDERHOF – NOJŠVANŠTAJN  Doručak. Fakultativni obilazak dvoraca Linderhof i Nojšvanštajn. Posjeta najmanjem od tri kraljevska dvorca  Linderhof, koji je sagradio kralj Ludwig II tokom 19. vijeka kao lovački dom. Izgrađen je u francuskom stilu rokoko. Vođena tura u pratnji specijalizovanog vodiča za razgledanje dvorca. Kraća vožnja do Nojšvanštajna. Na prilazu Nojšvanštajnu, brzo će postati jasno zašto je ovaj veličanstveni dvorac u neo-romaničkom stilu, dvorac koji je najviše poznat u svijetu i vrhunac naše posjete dvorcima bavarske. Čini se kroz izmaglicu kao nešto iz bajke, a ako Vam se sve to čini vrlo poznato, to je zbog toga, jer je dvorac bio je inspiracija za Diznijev “Dvorac uspavane ljepotice”.Obilazak dvorca. Povratak u Minhen. Noćenje

Image result for minhen LINDERHOF

Image result for minhen NOJÅ VANÅ TAJN

3.dan 14.07 MINHEN – SALZBURG – KIMZE  Doručak. Fakultativni izlet Salzburg – jezero Kimze. Polazak ka najvećem bavarskom jezeru Kimze. Po dolasku vožnja brodom do ostrva na kojem se nalazi prelijepi dvorac Herenkimze. Obilazak dvorca, koji je poslednji podignut, u rokoko stilu, po uzoru na Versaj. Nastavak putovanja prema Salzburgu. Razgledanje grada u pratnji vodiča: vrt Mirabel, Katedrala, Mocartov trg, Linzergrasse, Mocartova kuća i muzej… Fakultativna vožnja žičarom. Slobodno vrijeme u centru grada do povratka za Minhen. Dolazak u hotel. Noćenje.

Related image

Related image

4.dan  15.07 MINHEN – PODGORICA Doručak (launch paket). Transfer grupe na aerodrom. Let za Podgoricu u 08:25 h sa dolaskom na podgorički aerodrom u 10:05 h.

 

U cijenu uračunato:

-Prevoz avionom na relaciji Podgorica- Memmingem- Podgorica,

-Avio takse. /Ručni prtljag 10 kg 55x40x23.

-transferi autobusom aerodrom-hotel-aerodrom,

– smeštaj u dvokrevetnim sobama u hotelu sa 3* na bazi 3 noćenja sa doručkom (samoposluživanje),

– panoramsko razgledanje grada sa lokalnim vodičem,

-usluge vodiča i troškovi organizacije putovanja.

 

U cijenu putovanja nije uračunato: Kofer do 20 kg ( 64 € ), fakultativni izleti (Salzbug – jezero Kimze .(65 €) , Dvorci Linderhof i Nojšvaštajn. (65 €);  – međunarodno putno osiguranje (5 €),

 

*Doplata za jednokrevetnu sobu—115 €

 • Smještaj je obezbijeđen u standardnim dvokrevetnim sobama. Organičen broj trokrevetnih soba i to samo za dvije odrasle osobe i jedno dijete do 12 godina

POPUSTI ZA DJECU: 2 – 11.99 godina u pratnji dvije odrasle osobe ( 1. dijete 30% )

 

 

NAČINI PLAĆANJA:

 

– gotovinski – avans od najmanje 40% od ukupne cijene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.

– kreditiranjemna 12 rata preko Hipotekarne banke  ( na osnovu profakture koju izda  Agencija )

 

Za ovaj aranžman važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije  Planettours Me.

-licenca Ministarstva Turizma Crne Gore broj 92.

 

 

 

VAŽNE NAPOMENE:

-Putnici su obavezni da daju tačna imena i prezimena, onako kako je naznačeno u pasošu, prilikom pravljenja rezervacije. . U protivnom, svaka kasnija promena  podliježe dodatnoj  naplati od  strane avio-kompanija, a troškove  snose  sami  putnici.

-Vremena letova su podložna promjenama. Putnici ce o tačnom vremenu leta biti obavijesteni dva dana prije putovanja. Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju bilo kakvih promjena  leta od strane avio-kompanije.

 

 

OPŠTE NAPOMENE:

 

Potrebno je prilikom prijave dostaviti kopiju pasoša.

Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.

Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cijene prevoza promijeni i cijenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 20).

PLANETTOURS ME . ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

Za realizaciju fakultativnog izleta potrebno je najmanje 15 učesnika.Cijene fakultativnih izleta objavljene u programu važe ako se za iste prijavi 15 i više učesnika. Ukoliko je broj putnika manji, izlet se može organizovati, ali po nešto višoj cijeni.

Sadržaj panoramskog razgledanja grada, fakultativnih izleta  kao i rasporeda isleta po danima podložan je izmeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom, promenom radnog vremena i slično).

Molimo putnike da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja KonTiki d.o.o. Podgorica.

 

 

 

 

EVIA – ljeto —225€ SIGURAN POLAZAK

HALKIDA-ATINA-EDIPSOS -GLIFADA-VULKANSKA OSTRVA /“GRCKI SEJSELI”/
02.08.-10.08.2019

FIRST MINUTECIJENA:225 €-  za prijave do 29.05.2019
OSTRVO Evia – Evia je najveće ostrvo Egejskog mora i drugo po veličini ostrvo u Grčkoj.  Ostrvo je bogato arheološkim nalazištima, manastirima, tradicionalnim selima i pruža velike mogućnosti za odmor i zabavu. Duge pješčano- šljunkovite plaže, miris mora, čista prozirna voda, borove šume, maslinjaci, plantaže smokvi i pistaća čine ovo ostrvo jedinstvenim i idealnim za odmor svih starosnih doba. Blizina glavnog grada Atine, turistima omogućava da iz mirne ostrvske atmosfere, za kratko vrijeme dospiju u žagor antičke prestonice. Osim prelijepih plaža, Evia se ponosi i termalnim izvorima. Jedna od najpoznatijih je grčkih banja Edipsos, gdje voda, temparature od 30 do 70 stepeni, izvire iz kamena na obali mora. Prirodni bazenčići sa toplom vodom i prelijepi vodopadi, sa stijena u plićaku, prava su meka za starije Grke.
Grad Halkida je  najznacajniji  i glavni  grad ostrva Evia u kome zivi vise od 8000 stanovnika.Jedan je od vaznijih gradova Grcke sjeverno od Atine, a ujedno spade medju 5 najvecih gradova na grckim ostrvima.

1.Dan.02.08.2019. PODGORICA  Sastanak putnika ispred hotela Podgorica u u 19:00h. Voznja kroz Albaniju i Grcku sa kracim pauzama za odmor i granicne formalnosti.
2.Dan. 03.08.2019. HALKIDA  Dolazak u Halkidu u podnevnim casovima.  Smještaj u hotel. (Očekivani ulazak u hotel je oko 14h). Nakon odmora odlazak na plazu. U večernjim časovima polazak na prvo upoznavanje sa mjestom našeg boravka Halkidom. Lagana šetnja . Noćenje.

Image result for halkida evia

 1. Dan 04.08.2019. HALKIDA –LIMNIONA BEACH Dorucak.  Fakultativni odlazak do južnih plaža na ostrvu. Danas obilazimo jednu od Najljepših plaža na ostrvu Mesochoria Limniona Beach.  Nalazi se na jugoistoku ostrva, od Halkide udaljena 50 km. Poslepodnevni povratak u Halkidu. Slobodno vrijeme. Noćenje.

Image result for halkida evia

Related image

 1. 4.Dan .05.08.2019 HALKIDA –EDIPSOS Dorucak. Fakultativni odlazak  do jedne od najpoznatijih grčkih banja sa termomineralnim izvorima-  Edipsosa,. Voznja preko zivopisnih planinskih predjela. Obilazak Edipsosa u pratnji vodica. Posjeta termonineralnim izvorima gde izvire termalna voda od 30 do 70 stepeni Zato i ne čudi što su u Edipsos posetili ;Aristotel Onasis, Marija Kalas,Vinston Čerčil, kralj Petar Prvi Karđorđević… U prirodnim bazenčićima pored morai ispod vodopada sa stijena u plićaku se možete banjati. Odlazak na jednu od najljepsih plaza na Eviji, Agios Nikolaos.  Boravak na plazi je do popodnevnih sati a moguc je i rucak u nekoj od taverni. Povratak u Halkidu. Noćenje. 

Related image

Related image

Related image

5.Dan.06.08.2019  HALKIDA –ATINA Dorucak. Slobodno vrijeme ili fakultativni odlazak do Atine, glavnog grada Grčke ( oko 80 km ). Grad o kome je suvišno davati epitete vječnog grada, jer on to zaista i jeste. Panoramsko razgledanje grada: prolazak pored Parlamenta, Hadrijanovih vrata, Zevsovog hrama i starog Olimpijskog stadiona, trgovi Omonija i Sintagma… Odlazak do Akropolja (ulaznica nije ukljucena u cijenu 20€, individualni obilazak). Odlazak na kupanje na Glifadu. Večernji povratak u Halkidu. Noćenje. 

Image result for atina

6.Dan.07.08.2019  Dorucak. Slobodan dan ili fakultativni odlazak  na jednu od predivnih plaža u blizini gradića Drosia, plažu Alikes.  Uživanje u predivnoj tirkizno plavoj boji mora i mnogobrojnim plažnim barovima.  Večernji povratak u hotel. Slobodno vrijeme. Noćenje.

Image result for plažu Alikes evia

7.Dan.08.08.2019  Dorucak. Slobodan dan ili fakultativna posjeta vulkanskim ostrvima poznatijim pod nazivom  “grčki Sejšeli” arhipelaga Lihadonisia ( oko 50 malih ostrvca ). Na izlet se kreće iz jedne od najpoznatijih banja Grcke Kamene Vourle, odakle obilazimo brodićem idilične pejzaže prelijepog arhipelaga sačinjenog od 15 vulkanskih ostrva, kao i staru brodsku olupinu iz Drugog svjetskog rata. U toku krstarenja susrešćemo se sa porodicom foka, koje svake godine borave na ovom prostoru, ali nemojte se iznenaditi ako se susretnemo i sa nekoliko delfina, što se ovdje veoma često dešava. Prelijepi koralni grebeni iznad kojih ćemo ploviti vidljivi su golim okom kroz kristalno čistu vodu koja okružuje ostrva. Lihadonisia djeluje kao pravi dokaz da je Evia zaista raj na zemlji.  U poslepodnevnim satima povratak u Halkidu. Slobodno vrijeme. Noćenje.

Related image

Related image

9.Dan.  / Petak/Dorucak. Napuštanje hotela. Slobodno vrijeme do polaska prema Crnoj Gori. U poslepodnevnim časovima sastanak putnika na dogovorenom mjestu I polazak prema Crnoj Gori. Noćna vožnja preko Grčke, Albanije sa usputnim pauzama radi odmora.
10.Dan. / Subota /   Dolazak u Podgoricu ispred  hotela Podgorice …

 

U cijenu aranžmana je uključeno:

*bus prevoz  visoke  turističke kalase

*6 noćenja sa doručkom u hotelu “Paliria” 3* (u  Halkidi)

*Usluge vodiča grupe tokom čitavog  putovanja

 

U cijenu aranžmana nije uključeno:

*Međunarodno putno osiguranje (10 €)

*fakultativni izleti i ulaznice

*lokalne gradske takse(placaju se na recepciji hotela )

*doplata za HB /polupansion  za čitavo vrijeme boravka (večeru ) —80 €

 

Fakultativni izleti: Atina , izlet za Vulkanska ostrva “Grčke Sejšele”, Paket 3 plaže na Eviji

 

 

 

 

HOTEL PALIRIA je u strogom centru , sa prostranim sobama na samoj obali i na glavnoj pjesackoj zoni. Preko puta hotela je  uredjena plaza sa beach barom i lezaljkama. Ovaj hotel sa 3* se nalazi u Halkidi ima pogled na moreuz Evripos. Hotel Paliria nudi salu za doručak i snek bar.  Klasično uređene sobe posjeduju klima-uređaj, TV i mini-bar. Smještajne jedinice sadrže privatni balkon sa pogledom na more i na grad. . Bežični internet je dostupan u sobama i u zajedničkim prostorijama hotela.
Ovaj objekat takođe ima jednu od najboljih lokacija u gradu Halkida! Nalazi se na glavnom setalistu sa velikim brojem kafica i taverni tik uz more.

NAČIN PLAĆANJA:
-mogućnost plaćanja na  rate, prilikom  prijave 75 € a poslednju ratu 7 dana pred  putovanje
-mogućnost plaćanja na do 12 rata kreditiranjem kod Hipotekarne banake

Za realizaciju aranžmana potrebno  je 45 prostranih  putnika .

U slucaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadrzava pravo otkaza aranzmana najkasnije sedam dana prije polaska.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

***L O U T R A K I ljeto – 9 dana /od  240 €

 

sa izletom u Atinu

POLASCI: 12.Jul,  26.Jul, 2.Avgust, 09.Avgust

LOUTRAKI – jedan od najljepših grčkih primorskih gradova, i najstarija i najčuvenija termalna banja u Grčkoj, savršena je kombinacija mediteranske klime, kristalno čistog plavog mora, bujne vegetacije i toplih mineralnih izvora u podnožju planine Gerania. NAFPLION – turistički dragulj Grčke star tri milenijuma, ostrvo POROS za koje je Lorens Darel rekao da je najblaženije mjesto koje je upoznao…duge pješčane plaže, nestvarno lijepa priroda, najukiusnije kalamata masline, kristalno čisto more…

1.dan 12, 26 jul ,2 i 9 avgust.2019 PODGORICA Polazak ispred hrama Hristovog Vaskrsenja u 19:00h. Putovanje autobusom visoke turističke klase, preko graničnog prelaza Božaj, Skadra, Drača, Đirokastra …noćna vožnja sa kraćim pauzama za odmor.

2dan LOUTRAKIDolazak na granični prelaz Kakavia u ranim jutarnjim časovima. Nastavak putovanja preko Janjine, impozantnog mosta Rio-Antirio(koji spaja Peloponez sa kontinentalnom Grčkom), Patrasa do Loutrakija. Smještaj u hotelu Paolo 4* (check in oko 13h). Slobodno vrijeme za odmor, kupanje. Noćenje.

Image result for LUTRAKI

Image result for lutraki CITY

3.dan Korintski kanal – plaža XYLOKASTRO Doručak. Kratko putovanje do Korintskog kanala, jedinstvenog primjera ljudske upornosti, koji je prokopan u susret prvim modernim Olimpijskim igrama 1896-e godine, i povezao Egejsko i Jonsko more. Pauza za fotografisanje i prelazak mosta preko kanala. Nasatavak putovanja do plaže Xylokatro. Slobodno vrijeme za kupanje, boravak u Xylokastro beach baru. Povratak u Loutraki. Slobodno vrijeme. Noćenje.

Image result for korintski kanal

 

Related image

4.dan NAFPLION – TOLO Doručak. Organizovani cjelodnevni fakultativni izlet Nafplion – Tolo. Očekuje vas putovanja do Nafpliona, prve grčke prestonice, i pravog turističkog dragulja u Argolidskom zalivu. Zadiviće Vas arhitektonska mješavina epoha kroz koje je ovaj grad prolazio: Crkva Svete Sofije – najstarija crkva u gradu, trg Sintagma, Crkva Svetog Spiridona, Mihajlova ulica sa skulpturom Bavarskog lava, moćne tri tvrđave…Slobodno vrijeme. Nastavak putovanja do ljetovališta Tolo. Uživajte u divnoj, dugoj pješčanoj plaži i kupanju u kristalno čistoj vodi. Povratak u Loutraki u večernjim časovima. Noćenje.

Related image Image result for NafplionImage result for Nafplion

5.dan plaža LOUTRAKI  Doručak. Slobodan dan za kupanje i odmor. Noćenje.

 

6.dan OSTRVO POROS Doručak. Organizovan cjelodnevni fakultativni izlet do ostrva Poros. Putovanje do Galatasa , transfer do ostrva Poros feribotom ili lokalnim taxi brodićem. Očekuju Vas kuće, crkve i raznobojne zgrade, stepenasto poređane do velike stijene sa zvonikom… sunce, plaže i čudesna svjetlost koja sve to obasjava…Povratak u Loutraki u večernjim časovima. Noćenje.

7.dan ATINA Doručak. Organizovan fakultativni izlet do Atine. Po dolasku, organizovan obilazak grada: Trg Omonija – najstariji u Atini, neo-klasične zgrade Nacionalne biblioteke, Akademije nauka, Univerziteta i starog Parlamenta, u kome je danas smješten Nacionalni istorijski muzej. Slijedi najveći atinski trg Sintagma sa zgradom novog Parlamenta, u čijem se predvorju nalazi grob neznanog junaka, kojeg čuvaju Evzoni (predsjednička garda) u tradicionalnoj uniformi, Olimpijski stadion na kom su 1896-e godine održane prve moderne Olimpijske igre, i kolosalni Zevsov hram… Slobodno vrijeme za šetnju, individualne obilaske. Povratak u Loutraki u večernjim časovima. Noćenje.

Image result for Nafplion

Related image

8.dan LOUTRAKI  Doručak. Slobodan dan u Loutrakiju. U večernjim časovima, organizovan fakultativni odlazak na grčko veče. Noćenje.

Image result for lutraki plaze

 1. dan LOUTRAKI – PATRAS – PODGORICADoručak. Napuštanje hotela. Polazak iz Loutrakija i putovanje do Patrasa. Slobodno vrijeme za šetnju, obilazak crkve Svetog Andreja Prvozvanog, u kojoj se čuvaju mošti Svetog Andreja i krst na kome je bio razapet.

Related image

Nastavak putovanja preko Janjine, Đirokastra, Drača, Skadra… sa kraćim pauzama za odmor… Dolazak u Podgoricu u kasnim večernjim časovima.

 

 

CIJENA ARANŽMANA: 

 TERMIN: 12.07. – 20.07. – 240€

TERMIN: 26.07. – 03.08. – 250€

TERMIN: 02.08. – 10.08. – 275€

TERMIN: 09.08. – 17.08. – 275€

 

 

Cijena aranžmana obuhvata:

prevoz autobusom visoke turističke klase

smeštaj u hotelu Paolo 4 * na bazi 7 noćenja sa doručkom (švedski sto)

usluge turističkog vodiča tokom cijelog putovanja

cjelodnevni izlet Korintski kanal – plaža Xylokastro

takse, drumarine, organizacione troškove

 

Cijena aranžmana NE obuhvata:

međunarodno zdravstveno osiguranje (10 €) – obezbjeđuje agencija

fakultativne izlete (za realizaciju  minimum 20 prijavljenih) Atina ;  Nafplion – Tolo ; ostrvo Poros

POPUSTI ZA DJECU:

– djeca do 6 godina (na zajedničkom ležaju) u pratnji dvije odrasle osobe  – gratis

– doplata za 1/1 sobu – 70€

 

HOTEL PAOLO 4* smješten je u centru Loutrakija, na 50 metara od plaže. Sve sobe su klimatizovane, imaju TV i frižider, a besplatan WI-FI dostupan je u cijelom hotelu. U neposrednoj blizini hotela, nalaze se brojni restorani, kafići i prodavnice. Na booking.com-u, prosječna ocjena hotela je 8.3!

 

Minimum za realizaciju programa 45 prijavljenih putnika

Uz ovaj program vaze Opsti uslovi putovanja Agencije PLANETTOURS ME

 

 

DUBAI u junu – 469€

DUBAI u maju – 469€

/last minute cijena za rezervacije do 23 .maja 

 

1 DAN.(  maj, ). Dolazak na aerodrome u Podgorici sat ipo  prije leta. Let  za Beograd  09:25. Odmah nastavljate  ,čekiranje za Dubai . Let za Dubai u. 13.25 sati (FZ742). Slijetanje u Dubai u 20.45 h. Transfer do hotela sa vodičem ( koji vas čeka u Dubaiu) ,smeštaj.Slobodno vrijeme . Noćenje.

Image result for SOPING MORNING DUBAI

2.DAN. Doručak. fakultativno panoramski poludnevni razgled Dubaia / stari I novi dio grada , vožnja do Jumeiraha , najpoznatijeg i najluksuznijeg područja u Dubai .Potom razgled džamije  Jumeirah prekrasne islamske arhitekture.Vožnja do najstarijeg dijela grada –Bastakia  sagrađen od koralnog i školjkinog kamena .  Slobodno posle podne.Noćenje.

Related image

3.DAN. Doručak .. Slobodan dan ili / fakultativno /   izlet za Abu Dahbi, obilazak starog dijela grada Šeik Zajed džamiju jedne od najvećihna svijetu. jedinstveno arhitektonsko čudo je i mauzolej u kojem je pohranjeno tijelo oca nacije Šeik Zaida.  , čuveni hotel sa 7* ‘’Emirates Palace’’, gdje pravimo pauzu za kafu  , Povratak u hotel .Naveče predlažemo /fakultativno/  odlazak na noćno krstarenje zalivom Dubaia iz jednog u drugi dio grada uz Arapsku buffet večeru i živu  muziku…….Noćenje.Related image

 

4.DAN. Doručak .Slobodano vrijeme .U 15 h odlazak na neki od fakultativnih izleta –predlog / pustinjski ĐIP SAFARI po dinama i vožnja motorima / arapska večera uz  trbušnu plesačicu u  pustinji. Povratak u Hotel oko 22 h. Noćenje.

Related image

5.DAN. Doručak .Slobodan dan .Vrijeme je za šoping –u nekom od šoping molova /EVENING ili MORNING /.gdje možete napravit pauzu  u nekom od mnogobrojnih lokala i restorana  kao i  obići ogromni akvarijum sa mnoštvom raznolikih riba  ili SKI CENTAR /. Noćenje .

Image result for SHOPPING MALL MORNING DUBAI

6.-8.DAN.Doručak .SlobodanI danI / fakultativno /  cjelodnevni odlazak u WILD WADI park.obilazak BURJ KALIFE-najveće zgrade ,- hotela BURJ ARAB– jedro,  Ili dan za šoping .  Noćenje.

Image result for wild wadi dubai

8.DAN. Doručak .Rani odlazak iz  hotela . Polijetanje aviona za Beograd u 09.10 sati (FZ741). Slijetanje u Beograd u oko 13 h .Nastavak leta za Podgoricu u 17:35h.

 

jun, jul, avgust …. HOTEL

IBIS 3*     AURIS INN      GOLDEN TOUL   MEDIA ONE

Al Barsha 3* Al Barsha 4*   Al Barsha 4*       Al Barsha 4*

01.6.-06.6.
04.6.-09.6.
06.6.-11.6.
08.6.-13.6.
11.6.-16.6.
13.6.-18.6.
15.6.-20.6.
18.6.-23.6.
20.6.-25.6.
22.6.-27.6.
25.6.-30.6.
27.6.-2.7.
29.6.-4.7
6d/5n DBL ND  

   469€

 

499€  

 

499€

 

 

 

 

 

499€

 

 

 

 
01.6.-8.6.
02.6.-9.6.
04.6.-11.6.
05.6.-12.6.
…….
09.6.-16.6.
11.6.-18.6.
13.6.-20.6.
15.6.-22.6.
18.6.-25.6.
19.6.-26.6.
20.6.-27.6.
……
23.6.-30.6.
25.6.-02.7.
26.6.-03.7.
27.6.-04.7.
29.6.-06.7.
30.6.-07.7
8d/7n DBL ND  

499€

 

 

539€

 

 

 

539 €

 

 

 

 

 

 

 

 

559€

 

 

 

 

 

 

 

-U većini hotela u Dubaiu prvo dijete od 2-12 godina plaća 395 €, aerodromsku taksu  , ima sjedište u avionu, ali nema sopstveni ležaj u sobi.
– Većina hotela ne prima dvoje odraslih i dvoje djece u jednoj sobi,ili troje odraslih I jedno dijete do 12 g., pa se u tom slucaju vrši upit kod hotela.
– Dodatni ležaj  na upit .

– Jednokrevetna soba  na upit uz doplatu …

U CIJENU URAČUNATO:
-Avio prevoz Podgorica Dubai- Podgorica/ via Beograd kompanijom “FLY DUBAI” (direktan let) ,

– dozvoljeno 20kg prtljaga po osobi po smjeru,

– transfer od aerodrome-hotel-aerodrom,
– noćenja (sa doručkom u hotelu 3*,4*,5*/
– organizacija i usluge dočeka- vodiča na nasem jeziku u Dubaiu

U CIJENU NIJE URAČUNATO:
-Aerodromske takse – 159 €

– obrok i  piće placate u avionu kabinskom osoblju ( oko  6 €) .
-Zdravstveno osiguranje ,
-Boravišna taksa ( plaća se u hotelu na licu mjesta; hotel 3*- 2€  ;4*-3 € , 5*-.4€ dnevno  )
-Fakultativni izleti  ( na licu mjesta lokalnom agentu…. )

 • Mogućnost plaćanja na rate preko : Hipotekarne banke .
  • Molimo putnike da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja Agencije kao dio ovog programa.

 

 

 

**DUBAI *** ljeto – 499€

 

 (svakodnevni polasci / jul, avgust …)

/first minute cijena za rezervacije do 23. maja

 

1 DAN.(   jul, avgust, septembar ). Dolazak na aerodrome u Podgorici sat ipo  prije leta. Let  za Beograd  09:25. Odmah nastavljate  ,čekiranje za Dubai . Let za Dubai u. 13.25 sati (FZ742). Slijetanje u Dubai u 20.45 h. Transfer do hotela sa vodičem ( koji vas čeka u Dubaiu) ,smeštaj.Slobodno vrijeme . Noćenje.

2.DAN. Doručak. fakultativno panoramski poludnevni razgled Dubaia / stari I novi dio grada , vožnja do Jumeiraha , najpoznatijeg i najluksuznijeg područja u Dubai .Potom razgled džamije  Jumeirah prekrasne islamske arhitekture.Vožnja do najstarijeg dijela grada –Bastakia  sagrađen od koralnog i školjkinog kamena .  Slobodno posle podne.Noćenje.

Image result for dubai bastakiya

Image result for dubai jumeirah beach

3.DAN. Doručak .. Slobodan dan ili / fakultativno /   izlet za Abu Dahbi, obilazak starog dijela grada Šeik Zajed džamiju jedne od najvećihna svijetu. jedinstveno arhitektonsko čudo je i mauzolej u kojem je pohranjeno tijelo oca nacije Šeik Zaida.  , čuveni hotel sa 7* ‘’Emirates Palace’’, gdje pravimo pauzu za kafu  , Povratak u hotel .Naveče predlažemo /fakultativno/  odlazak na noćno krstarenje zalivom Dubaia iz jednog u drugi dio grada uz Arapsku buffet večeru i živu muziku…….Noćenje.

Related image

Image result for abu dhabi

4.DAN. Doručak .Slobodano vrijeme .U 15 h odlazak na neki od fakultativnih izleta –predlog / pustinjski ĐIP SAFARI po dinama i vožnja motorima / arapska večera uz  trbušnu plesačicu u  pustinji. Povratak u Hotel oko 22 h. Noćenje.

Related image

Image result for dubai đip safari

5.DAN. Doručak .Slobodan dan .Vrijeme je za šoping –u nekom od šoping molova /EVENING ili MORNING /.gdje možete napravit pauzu  u nekom od mnogobrojnih lokala i restorana  kao i  obići ogromni akvarijum sa mnoštvom raznolikih riba  ili SKI CENTAR /. Noćenje .

Related image

Image result for dubai ski mall

6.-8.DAN.Doručak .SlobodanI danI / fakultativno /  cjelodnevni odlazak u WILD WADI park.obilazak BURJ KALIFE-najveće zgrade ,- hotela BURJ ARAB– jedro,  Ili dan za šoping .  Noćenje.

Image result for dubai wild wadi

Image result for dubai burj khalifa

Related image

8.DAN. Doručak .Rani odlazak iz  hotela . Polijetanje aviona za Beograd u 09.10 sati (FZ741). Slijetanje u Beograd u oko 13 h .Nastavak leta za Podgoricu u 17:35h.

 

jul, avgust ,septembar…. HOTEL CITY    MAX        AURIS INN             MEDIA ONE            DUKES JUMEIRAH 5*

Al Barsha 3*            Al Barsha 4*            Al Barsha 4*                        Jumeira beach

02.7.-7.7.

09.7.-14.7.

11.7.-16.7.

20.7.-25.7.

23.7.-28.7.

27.7.-1.8.

30.7.-4.8.

01.8.-6.8.

03.8.-8.8.

6.8.-11.8.

10.8.-15.8

17.8.-22.8.

20.8.-25.8.

29.8.-3.9.

31.8.-5.9.

03.9.-8.9.

07.9.-12.9.

10.9.-15.9.

17.9.-22.9.

19.9.-24.9.

21.9.-26.9.

24.9.-29.9.

26.9.-1.10

6d/5n DBL ND 499€

 

509€  

 

529€

 

 

 

 

 

649€

 

Doplata za HB

150 €

 

 
3.7.-10.7.

7.7.-14.7.

9.7.-16.7.

12.7.-19.7.

18.7.-25.7.

22.7.-29.7.

25.7.-1.8.

27.7.-3.8.

31.7.-7.8.

3.8.-10.8.

9.8.-16.8.

15.8.-22.8

23.8.-30.8.

27.8.-3.9.

29.8.-5.9.

30.8.-6.9. .

3.9.-10.9. .

7.9.-14.9.

13.9.-20.9.

17.9.-24.9.

19.9.-26.9. .

21.9.-28.9.

24.9.-1.10

8d/7n DBL ND  

529€

 

 

559€

 

 

 

579 €

 

 

 

 

 

 

 

749€

 

Doplata za HB

180 €

 

 

 

 

 

-U većini hotela u Dubaiu prvo dijete od 2-12 godina plaća 395 €, aerodromsku taksu  , ima sjedište u avionu, ali nema sopstveni ležaj u sobi.
– Većina hotela ne prima dvoje odraslih i dvoje djece u jednoj sobi,ili troje odraslih I jedno dijete do 12 g., pa se u tom slucaju vrši upit kod hotela.
– Dodatni ležaj  na upit .

– Jednokrevetna soba  na upit uz doplatu …

U CIJENU URAČUNATO:
-Avio prevoz Podgorica Dubai- Podgorica/ via Beograd kompanijom “FLY DUBAI” (direktan let) ,

– dozvoljeno 20kg prtljaga po osobi po smjeru,

– transfer od aerodrome-hotel-aerodrom,
– noćenja (sa doručkom u hotelu 3*,4*,5*/
– organizacija i usluge dočeka- vodiča na nasem jeziku u Dubaiu

U CIJENU NIJE URAČUNATO:
-Aerodromske takse – 159 €

– obrok i  piće placate u avionu kabinskom osoblju ( oko  6 €) .
-Zdravstveno osiguranje ,
-Boravišna taksa ( plaća se u hotelu na licu mjesta; hotel 3*- 2€  ;4*-3 € , 5*-.4€ dnevno  )
-Fakultativni izleti  ( na licu mjesta lokalnom agentu…. )

 • Mogućnost plaćanja na rate preko : Hipotekarne banke .
  • Molimo putnike da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja Agencije kao dio ovog programa.

 

 

 

***L E F K A D A*** ljeto-od 235 €

 

POLASCI:  05,12, 19 i 26.JUL, 02, 09, 16 I 23.AVGUST

Lefkada, Leucadia, Santa Maura… čarobno, neodoljivo ostrvo u srcu Jonskog mora, sa svojim čudesnim plažama i tirkizno plavim morem koje ovo ostrvo čine posebnim, drugačijim, veličanstveno lijepim… Ali ne vrijedi opisivati, jer ako jedna slika vrijedi više od hiljadu riječi, Lefkada vrijedi više od hiljadu slika… I sam pogled na plažu Porto Katsiki neka vam bude dovoljan da odlučite kuda na ljetovanje …

1.dan PODGORICA Sastanak putnika ispred Hrama u 22:30h. Polazak u 22:45h. Putovanje preko graničnog prelaza Božaj, Skadra, Drača, Đirokastra… Vožnja sa pauzama za odmor.

2.dan LEFKADA Dolazak na granični prelaz Kakavia u jutarnjim časovima. Nastavak putovanja preko Janjine, Preveze do Lefkade. Most preko uskog kanala povezuje Lefkadu sa kopnom. Samo što pređete most, utisci prevazilaze očekivano. Nevjerovatne prirodne ljepote, bujna vegetacija, nestvarna boja mora – DOBRODOŠLI NA LEFKADU! Smještaj u apartmanima ”Artemis”. Slobodno vrijeme za odmor. Nakon odmora, organizovan odlazak na plažu. Po povratku sa plaže slijedi slobodno vrijeme za odmor a zatim i prvo upoznavanje sa Lefkasom, čiji je centar pješačka zona sa uskim ulicama, starim kućama sa drvenim potkrovljima, kafićima, tavernama i uličnim muzičarima.  Noćenje.

Related image

3.dan LEFKADA – plaža KATIZMA  Putovanje do manastira Faneromenis, koji od 1634-e godine do danas čuva tradiciju pravoslavlja na ovom ostrvu. U sklopu manastira nalazi se bašta sa bujnom vegetacijom i mini zoo vrt sa brojnim egzotičnim pticama, a sa vidikovca ispred manastira puca nestvaran pogled na ostrva Paxos i Antipaxos i Krf. Organizovan cjelodnevni izlet na jednu od najpopularnijih plaža na ostrvu. Uživajte u najljepšoj i najplavljoj boji mora na cijelom ostrvu i čuvenom beach baru COPLA www.copla.gr . Povratak u hotel u večernjim časovima. Slobodno vrijeme za odmor. Organizovan večernji izlazak. Noćenje.

Image result for lefkada city

 1. – 8. dan LEFKADASvakog narednog dana vodimo Vas na najljepše plaže ostrva. LEFKADAće unaprijediti Vaše poimanje ljepote, koju jedino priroda može urediti na ovakav, neodoljiv način.Svakog dana vodimo Vas besplatno, na najljepše plaže LefkadePorto Katsiki, Egremni, Milos, Agios Nikitas, Pefkoulia, Katizma, Vasiliki, Agiofili… koje se nastavljaju jedna na drugu u čaroliji nijansi plave boje, sa nestvarno bijelim stijenama. Vaš doživljaj Lefkade i Grčke, obogatiće i ’’Grčko veče’’kada ćete imati priliku da uz specijalitete domaće kuhinje i tradicionalnu Grčku muziku, upoznate kulturu i običaje ovog naroda. Osjetite i noćni život Lefkade u brojnim barovima i noćnim klubovima u Lefkasu i Nidriju.

Related image

Related image

9.dan LEFKADA Pakovanje stvari i napuštanje apartmana do 09:00h. Nastavak putovanja do grada Ioannina, gdje ćete  imati slobodno vrijeme predvidjeno za šoping u poznatom tržnom centru IKEA, kao i buticima H&M, INTERSPORT, JUMBO… U dogovoreno vrijeme predviđen je nastavak putovanja ka Crnoj Gori. Putovanje preko graničnog prelaza Kakavia, Đirokastra, Drača, Skadra…Vožnja sa kraćim pauzama za odmor. Dolazak u Podgoricu ispred Hrama, u  kasnim večernjim časovima.

 

 

CIJENA ARANŽMANA:

TERMIN: 05.07. – 13.07. – 235€

TERMIN: 12.07. – 20.07. – 250€

TERMIN: 19.07. – 27.07. – 265€

TERMIN: 26.07. – 03.08. – 275€

TERMIN: 02.08. – 10.08. – 290€

TERMIN: 09.08. – 17.08. – 290€

TERMIN: 16.08. – 24.08. – 265€

TERMIN: 23.08. – 31.08. – 240€

 

Cijena aranžmana obuhvata:

– Prevoz autobusom visoke turističke klase

– Smještaj u apartmanima Artemis 3* na bazi 7 noćenja  www.studiosartemi.gr

– Usluge turističkog vodiča tokom cijelog putovanja

– Organizovan obilazak Lefkasa – manastir Faneromenis

– Cjelodnevni BESPLATNI  izleti na plaže Milos, Pefkoulia, Katizma, beach bar Copla  www.copla.gr,

– Takse, drumarine, organizacione troškove

 

Cijena aranžmana ne obuhvata:

-Međunarodno zdravstveno osiguranje (10 € – obezbjeđuje agencija)

-Fakultativne izlete: Krstarenje, najljepše plaže Lefkade (Porto Katsiki – Egremni – Agiofili);Grčko Veče

(za realizaciju izleta potrebno minimum 20 prijavljenih)

 

POPUSTI ZA DJECU:

djeca do 6 godina na zajedničkom ležaju – GRATIS

od 6 do 12 godina (na zasebnom ležaju) – 20% popust na ukupan iznos aranžmana

 

APARTMANI ARTEMIS – Objekat je izgradjen 2005 godine,  a od 2018. godine sa potpuno NOVIM I  RENOVIRANIM SOBAMA. Nalazi se u širem centru grada, na desetak minuta hoda od glavne šetačke zone grada Lefkasa. Sve sobe su klimatizovane (bez doplate), imaju TV, WI –FI, a takodje u svakoj sobi imate na raspolaganju frižider sa mini kuhinjom. U blizini apartmana nalazi se i nekoliko restorana kao i marketa za svakodnevnu trgovinu.
Kvalitet unutrašnjosti apartmana Artemis odgovara kategorizaciji od 3*.
Peškiri u apartmanima mijenjaju se svakog drugog dana.
Više detalja možete naći i na zvaničnoj stranici: www.studiosartemi.gr

 

Uz ovaj program vaze Opsti uslovi putovanja Agencije  Planettours Me